Καναλάρχης διαπραγματευόταν με... τη Χρυσή Αυγή...

Tom Roros 29 Σεπτεμβρίου 7:06 μ.μ.
Καναλάρχης διαπραγματευόταν με τη Χρυσή Αυγή δημιουργία ναζιστικού τηλεοπτικού σταθμού

Η αποκάλυψη στο δελτίο ειδήσεων του Star από το Νίκο Χατζηνικολάου, πως ο κοριός συνέλαβε και έναν καναλάρχη να διαπραγματεύεται με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού σταθμού, βάζει φωτιά στην τηλεοπτική πραγματικότητα και θέτει προ των ευθυνών του, το ΕΣΡ.
Σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει σήμερα στη "Real News"και στο «Έθνος».
Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή οφείλει να προσέξει πολύ περισσότερο τις πρόσφατεςμεταβιβάσεις και τον κύκλο των υπεράκτιων εταιρειών που εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό τοπίο.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Tom Roros
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] Καναλάρχης διαπραγματευόταν με τη Χρυσή Αυγή...
Εστάλη: 29 Σεπτ. 2013 19:06

Ο Tom Roros δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Tom Roros 29 Σεπτεμβρίου 7:06 μ.μ. Καναλάρχης διαπραγματευόταν με τη Χρυσή Αυγή δημιουργία ναζιστικού τηλεοπτικού σταθμού Η αποκάλυψη στο δελτίο ειδήσεων του Star από το Νίκο Χατζηνικολάου, πως ο κοριός "συνέλαβε, και έναν καναλάρχη να διαπραγματεύεται με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού σταθμού, βάζει φωτιά στην τηλεοπτική πραγματικότητα και θέτει προ των ευθυνών του, το ΕΣΡ. Σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει σήμερα στη "Real News"και στο "Εθνος". Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή οφείλει να προσέξει πολύ περισσότερο τις πρόσφατεςμεταβιβάσεις και τον κύκλο των υπεράκτιων εταιρειών που εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό τοπίο. Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια