Παραπέμπονται Εφραίμ και Αρσένιος για το Βατοπέδι

Παραπέμπονται Εφραίμ και Αρσένιος για το Βατοπέδι

Για την υπόθεση του Βατοπεδίου παραπέμπονται ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μονάχος Αρσένιος, καθώς και άλλα 12 άτομα. Το Συμβούλιο Εφετών απαλλάσσει με βούλευμά του τον διευθυντή του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου.
Με το υπ' αριθμόν 2000/13 βούλευμα οι δικαστές «δείχνουν» το εδώλιο σε 14 άτομα να δικαστούν για κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα για τους:
Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, μοναχό Αρσένιο, Αικατερίνη Πελέκη, Διονύση Πελέκη, Δημήτρη Πελέκη, Ιωάννη Διονυσόπουλο, Στέφανο Δέτση, Χριστόδουλο Μπότσιο, Γρηγόρη Κρόμπα, Πέτρο Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνο Γκράτσιο, Γιώργο Μητρόπουλο, Σταματούλα Μαντέλη και Κωνσταντίνο Σκιαδά.
Oι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις πράξεις του ηθικού και φυσικού αυτουργού σε κακουργηματική απιστία και σε ψευδείς βεβαιώσεις για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλίμνιων εκτάσεων με άλλες εκτάσεις του δημοσίου.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι ενέργειες των κατηγορουμένων έπληξαν τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Tom Roros
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] Παραπέμπονται Εφραίμ και Αρσένιος για το Βατοπέδι
Εστάλη: 7 Οκτ. 2013 16:25

Ο Tom Roros δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Tom Roros 7 Οκτωβρίου 4:25 μ.μ. Παραπέμπονται Εφραίμ και Αρσένιος για το Βατοπέδι Για την υπόθεση του Βατοπεδίου παραπέμπονται ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μονάχος Αρσένιος, καθώς και άλλα 12 άτομα. Το Συμβούλιο Εφετών απαλλάσσει με βούλευμά του τον διευθυντή του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου. Με το υπ' αριθμόν 2000/13 βούλευμα οι δικαστές «δείχνουν» το εδώλιο σε 14 άτομα να δικαστούν για κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα για τους: Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, μοναχό Αρσένιο, Αικατερίνη Πελέκη, Διονύση Πελέκη, Δημήτρη Πελέκη, Ιωάννη Διονυσόπουλο, Στέφανο Δέτση, Χριστόδουλο Μπότσιο, Γρηγόρη Κρόμπα, Πέτρο Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνο Γκράτσιο, Γιώργο Μητρόπουλο, Σταματούλα Μαντέλη και Κωνσταντίνο Σκιαδά. Oι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις πράξεις του ηθικού και φυσικού αυτουργού σε κακουργηματική απιστία και σε ψευδείς βεβαιώσεις για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλίμνιων εκτάσεων με άλλες εκτάσεις του δημοσίου. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι ενέργειες των κατηγορουμένων έπληξαν τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου. Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια