2η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ - ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ

Και μια σοβαρή επισήμανση αν και το ξέρετε και μάλιστα πολύ καλά ότι στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ούτε τα στόματα θα μας κλείσετε ούτε θα μας τα μπουκώσετε!!!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Γιάννης Τσούνης
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Μπαλασόπουλος Θέμης
Προς: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ
Απάντηση σε: Μπαλασόπουλος Θέμης
Θέμα: 2η ΑΝΤΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ.
Εστάλη: 18 Νοεμ. 2013 15:55

2η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Δ.Σ.Ν.Α. κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1212/18-11-2013   ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. Α΄ ΒΑΘΜΟΥ. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1214/18-11-2013  

Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών.
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, απλά απαντήστε μόνο στον αποστολέα με την ένδειξη «Διαγραφή».
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει  να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα  διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια