Προτάσεις βελτίωσης συστήματος διακυβέρνησης στην αυτοδιοίκηση α’ βαθμού

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Ρόδος, 23-10-2013
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ
Προς: Υπουργό Εσωτερικών Ελλάδος
κ. Γιάννη Μιχελάκη

Κοιν/ση: Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου
κ. Γιάννη Μαχαιρίδη

Δήμαρχο Ρόδου
Κ. Στάθη Κουσουρνά



Θέμα : «Προτάσεις βελτίωσης συστήματος διακυβέρνησης στην αυτοδιοίκηση α' βαθμού»


Κύριε υπουργέ.

Με ευκαιρία την παρουσία σας στο νησί μας και την συνάντηση που είχατε με τους φορείς της περιφέρειάς μας και του δήμου μας, για την πορεία του συστήματος «Καλλικράτης» και ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014, το δίκτυό μας πήρε την απόφαση να κάνουμε γενική συνέλευση και διαβούλευση προκειμένου να εκφράσουμε τις εμπειρίες μας και τις απόψεις μας για την μέχρι τώρα πορεία μας και να κάνουμε τις προτάσεις μας για την καλυτέρευσή του και να σας τις διαβιβάσουμε.
Είναι προφανές και κοινά αποδεκτό ότι εμείς οι πρόεδροι των κοινοτήτων είμαστε οι αποδέκτες των καθημερινών προβλημάτων και παραπόνων όλων των πολιτών της μικρής κοινωνίας που ζούμε και από μας μεταφέρονται ιδέες και προτάσεις προς τα ανώτερα και ανώτατα κλιμάκια της αυτοδιοίκησης. Εμείς σηκώνουμε το σταυρό της κάθε αλλαγής του συστήματος και της καθημερινότητας του πολίτη και γι' αυτό θα πρέπει να εκφέρουμε γνώμη για την όποια αλλαγή ετοιμάζει το κράτος.
Η μέχρι τώρα λειτουργία του συστήματος διακυβέρνησης «Καλλικράτης» και η ενοποίηση των δέκα προηγούμενων Καποδιστριακών δήμων του νησιού μας σε ένα ενιαίο, είχε αρκετές επιτυχίες αλλά και αστοχίες αφού έλυσε αρκετά προβλήματα αλλά δημιούργησε και νέα.


 
Το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam, διότι με βάση το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ. Α) περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα των παραληπτών.

 
 
 
This mailing system may only be used for sending permission based email. If you did not give permission to receive emails from this sender, please notify us.
| Read our Privacy Policy.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: Στάθης Κουσουρνάς - Δήμαρχος Ρόδου <mayor@rhodes.gr>
Date: Wed, 6 Nov 2013 14:26:30 +0200
To: <Undisclosed-Recipient>
Subject: Fw: ΨΗΦΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Σας στέλνουμε συνημμένα αίτημα  προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

Σχόλια