ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

2. Την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε όλους τους εργασιακούς χώρους του Δημοσίου Τομέα, καθώς και ενημερωτικών συγκεντρώσεων με σκοπό τη συμμετοχή και κινητοποίηση των ίδιων των εργαζόμενων και στόχο την υλοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των αποφάσεων του αγωνιστικού-απεργιακού προγράμματος που αποφάσισε.
3. Τη συμμετοχή, υποστήριξη, διεύρυνση τομεακών-κλαδικών κινητοποιήσεων (π.χ. στους χώρους της Παιδείας, Υγείας, πρωτοβάθμιων σωματείων και κάθε εργασιακού χώρου) με κάθε μορφή και συντονισμό: Συλλαλητήρια, αγωνιστικές-απεργιακές μορφές, οργάνωση μορφών διαμαρτυρίας σε εργασιακούς χώρους κ.ά.
4. Την πραγματοποίηση 24ωρης ή 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου του Μαρτίου (ενδεικτική ημερομηνία η 12/3) και η επιδίωξη συντονισμού με τον Ιδιωτικό Τομέα, Επαγγελματικούς και Κοινωνικούς Φορείς για ΑΜΕΣΟ ΦΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ των πολιτικών αυτών.
5. Αμέσως μετά και έως 22 Μαρτίου (ημερομηνία εξέλιξης του μαζικού προγράμματος απολύσεων στο Δημόσιο) κλιμάκωση του αγωνιστικού-απεργιακού προγράμματος δράσης, με αξιοποίηση των αποφάσεων του Γ.Σ. και εκτίμηση της έως τότε πορείας και της δυναμικής που θα έχει αναπτυχθεί.
6. Την κινητοποίηση και αξιοποίηση τόσο των Γενικών Συμβούλων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. όσο και του συνόλου του στελεχιακού δυναμικού του Δημοσιοϋπαλληλικού Συνδικαλιστικού Κινήματος.


Για το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών.
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, απλά απαντήστε μόνο στον αποστολέα με την ένδειξη «Διαγραφή».
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει  να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα  διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Wed, 5 Feb 2014 17:51:02 +0200
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbal@gmail.com>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:57/4-2-2014
 
 

Σχόλια