Organo Gold


Σκοπός της Organo Gold είναι να βάλει τον καφέ σε κάθε σπίτι ξεχωριστά. Οι εγγραφές δεν της προσφέρουν τίποτα παραπάνω από έναν απλό συνεργάτη. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από τη διαβάθμιση των πακέτων της.

  • Απλός συνεργάτης (Εκπρόσωπος): Με το ποσό των 60 περίπου Ευρώ μπορείτε να γίνεται συνεργάτης της Organo Gold. H Organo θα σας στείλει ένα πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε ενώ παράλληλα θα παραλάβετε περίπου 5-6 δείγματα από κάθε προϊόν. Αυτή είναι μια καλή αρχή για κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ταυτόχρονα περισσότερα προϊόντα. Είναι περίεργη κατηγορία αφού δεν είναι εύκολο να προσελκύσεις κανέναν χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να του προσφέρεις έναν καφέ να δοκιμάσει. Ο απλό συνεργάτης μέχρι να μαζέψει τους ανάλογους πόντους δεν έχει επίσης πρόσβαση στο τρίτο τρόπο πληρωμών, που είναι ιδανικός για την εκκίνηση της επιχείρησης.

  • Χάλκινος συνεργάτης: O χάλκινος συνεργάτης με 248 Ευρώ παίρνει τον φάκελο έναρξης, 9 κουτιά προϊόντων συν την άμεση πρόσβαση στους 4 πρώτους τρόπους πληρωμών. Είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αφιερώσετε πάνω στο πλάνο. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε άμεσα να κινηθείτε και να εγγράψετε κι άλλους συνεργάτες θα σας συμβουλεύαμε να ανεβείτε επίπεδο εξαρχής. Παίρνετε 10% από το bonus της διπλής ομάδας(3ος τρόπος πληρωμής). Αυτή η κατηγορία έχει όριο 500 Ευρώ τη βδομάδα κέρδος!

  • Ασημένιος συνεργάτης: Ο ασημένιος συνεργάτης έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον χάλκινο με τη διαφορά ότι παιρνει πολύ περισσότερα κουτιά προϊόντων (26) γι'αυτό και κοστίζει 590 Ευρώ! Η τιμή είναι πολύ καλή αφού θα παίρνετε άμεσα το 15% του bonus σε αντίθεση με το 10% των χάλκινων συνεργατών.Αυτή η κατηγορία έχει όριο 500 Ευρώ τη βδομάδα κέρδος! Αυτή η κατηγορία έχει όριο 1.500 Ευρώ τη βδομάδα κέρδος!

  • Χρυσός συνεργάτης: Αν έχετε αυτοπεποίθηση και ικανότητα στο marketing αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κινηθείτε. Είναι αρκετά ακριβός (1490 Ευρώ περίπου) αλλά παίρνετε 74 κουτιά προϊόντων, τα οποία μπορείτε να μεταπουλήσετε αν θέλετε (είναι αρκετά!), το 20% του bonus διπλής ομάδας και άμεση πρόσβαση στον 5ο τρόπο πληρωμών. Όσοι συμμετέχουν ενεργά στο πλάνο έχουν πάρει ήδη αυτό το πακέτο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή η κατηγορία έχει όριο 2.500 Ευρώ τη βδομάδα κέρδος!

Συμβουλές: Αν δεν είστε αρκετά σίγουρος ότι θα μπορέσετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα θα προτείναμε να γραφτείτε σαν χάλκινος συνεργάτης. Αν πάλι έχει ήδη βρει 2-3 άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στο πλάνο είναι καλό να πάτε για κάποιο μεγαλύτερο πακέτο ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα. Μόνο η αρχή είναι δύσκολη, οπότε αν ξεπεράσετε αυτό το σημείο καλό είναι να πάτε κάτι περισσότερο!  
Υπενθύμιση: Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε κατηγορία μόνο μέσα στον πρώτο μήνα της εγγραφής σας! Μην το ξεχάσετε! Αυτό κάναμε κι εμείς!
Μπορείτε να μπείτε τώρα κιόλας στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας: http://Chrysis.OrganoGold.Com ή για άμεση εγγραφή σας στο σύνδεσμο: https://www.organogold.com/signup?personal_sponsor_distributor_id=50068501&set_lang=el&only_distributor=true και να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες χρήσιμες για εσάς και να κάνετε άνετα και γρήγορα την εγγραφή σας! Aν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εγγραφή σας ή θέλετε βοήθεια ή να σας την κάνουμε εμείς από μέρους σας, μπορείτε άνετα να μας το ζητήσετε!

Καλή αρχή!!!
Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση!

 
Με εκτίμηση,

      
EMMANOUIL CHRYSIS | Distributor | 50068501 | Greece | e_chrisis@yahoo.com Phone: 00302241066304







































BRINGING THE TREASURES OF THE EARTH TO THE PEOPLE OF THE WORLD

Δημ. Γληνού 6
851 00 Ρόδος
Τηλ. & τηλ/πία: (+30) 2241066304
Tηλεομοιοτυπία: 700 700 9121
Κιν.: 6946283008, 6937026154
E-mail: e_chrisis@hotmail.com
Skype: manos888
ICQ: 39689247
http://Chrysis.OrganoGold.Com
https://www.organogold.com/signup?personal_sponsor_distributor_id=50068501&set_lang=el&only_distributor=true

Σχόλια