eTwinning Newsletter - Απρίλιος 2014

------Αρχικό μήνυμα------
Από: newsletter@etwinning.net
Αποστολέας: etwinning-newsletter-el-bounces@listserv.eun.org
Προς: Etwinning-newsletter-el@eun.org
Θέμα: [Etwinning-newsletter-el] eTwinning Newsletter - Απρίλιος 2014
Εστάλη: 1 Απρ. 2014 16:27

Απρίλιος 2014
Ακολουθήστε τώρα το eTwinning στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το eTwinning μόλις δημιούργησε το ευρωπαϊκό προφίλ του στα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter (@eTwinningEurope), Google + και YouTube. Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερωθείτε για τις κύριες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο eTwinning. Αυτά έρχονται να προστεθούν στα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα: το newsletter, το portal και το desktop.
Περισσότεροι από 2200 eTwinners έχουν ήδη δηλώσει πως τους αρέσει η σελίδα μας στο Facebook! Για να μη μαθαίνετε τελευταίοι τα νέα του eTwinning, ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ TWITTER
Μόνο μερικές μέρες απομένουν για την εκδήλωση των Βραβείων eTwinning που ξεκινάει στις 7 Απριλίου στις Βρυξέλλες. Οι νικητές ήδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και προετοιμάζονται για τρεις μέρες γεμάτες με δραστηριότητες. Θα επισκεφθούν μία σειρά μουσείων και το Ευρωκοινοβούλιο. Εκπαιδευτικοί και μαθητές θα παρακολουθήσουν εργαστήρια και θα γίνει ακόμη και σόου ταλέντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το ιστολόγιο της εκδήλωσης εδώ.
Η τελετή βράβευσης, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 8 Απριλίου στις 18:15 CEST (ώρα Βρυξελλών), θα μεταδοθεί ζωντανά. Το καλύτερο eTwinning έργο, το οποίο επιλέχθηκε μεταξύ των νικητών όλων των κατηγοριών από μία ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή, θα αποκαλυφθεί αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια της τελετής. Μην ξεχάσετε να αφήνετε τα μηνύματά σας στο Twitter καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας το παρακάτω hashtag: #eTwPrizes14.
Τί συμβαίνει στα σχολεία; Έργο του μήνα Μάθετε περισσότερα για τα έργα: Η πιο ακριβή λέξη- Μαμά
Η γιορτή της Μητέρας είναι μία από τις πιο όμορφες γιορτές, γεμάτη λουλούδια και θερμές ευχές. Σε αυτό το έργο οι μαθητές θα μοιραστούν πληροφορίες για το πώς γιορτάζουν την ημέρα αυτή στις χώρες τους. Θα μάθουν να εκτιμούν την κουλτούρα των άλλων. Θα συγκρίνουν στοιχεία της κουλτο
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια