ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών.
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, απλά απαντήστε μόνο στον αποστολέα με την ένδειξη «Διαγραφή».
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει  να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα  διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Tue, 17 Jun 2014 16:33:42 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbal@gmail.com>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject: ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:605/17-6-2014
 
ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:606/17-6-2014

Σχόλια