ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ Ν. 4250/2014

Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών.
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, απλά απαντήστε μόνο στον αποστολέα με την ένδειξη «Διαγραφή».
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει  να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα  διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Wed, 2 Jul 2014 15:35:51 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbal@gmail.com>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ Ν.4250/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4250/2014 ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ».
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:707/2-7-2014
 

Σχόλια