Σταματήστε τις δηλητηριάσεις και την κάθε είδους κακοποίηση ζώων

Δες παρακάτω το κείμενο του ψηφίσματος και προώθησέ το στους φίλους σου:

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη: Σταματήστε τις δηλητηριάσεις και την κάθε είδους κακοποίηση ζώων.

Χιλιάδες ζώα θανατώνονται καθημερινά με τις γνωστές σε όλους μας "φόλες" αλλά και με άλλους, εξίσου βάρβαρους τρόπους. Ο θάνατος των ζώων αυτών πέρα από αναίτιος είναι και μαρτυρικός. Ζητούμε την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας από τις αρμόδιες αρχές και την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου που μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε χιλιάδες αδέσποτα ή και δεσποζόμενα ζώα.
http://www.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgeio_Dimosias_Taxis_kai_Prostasias_toy_Politi_Stamatiste_tis_dilitiriaseis_athoon_zoon/?tHNtKbb

Εστάλη απ' το Avaaz για λογαριασμό του ψηφίσματος που ξεκίνησε η Κλεοπάτρα


Το Avaaz.org  είναι ένα παγκόσμιο κίνημα 37 εκατομμυρίων πολιτών που αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου διαμορφώνουν παγκόσμιες, πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη "Avaaz" σημαίνει "φωνή" ή "τραγούδι" σε πολλές γλώσσες.)
Τα μέλη του Avaaz είναι από κάθε γωνιά του κόσμου. Η ομάδα μας δουλεύει από 18 χώρες, 6 ηπείρους και σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για μερικές απ'τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή ακολούθησε μας στο Facebook ή στο Twitter.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια