ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ ΑΛΟΗΣ ESSENS

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ ΑΛΟΗΣ ESSENS

Σας παραθέτουμε παρακάτω τις ιδιóτητες και τα χαρακτηριστικά της ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ ΑΛΟΗΣ της Essens και όχι μιας οδοντóκρεμας με περιεκτικότητα καποιου απλά ποσοστού σε αλόη... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ !!

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΑΛΟΗΣ by ESSENS

1) 50% ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ALOE VERA

Η Aloe Vera περιέχει συστατικά όπως οι ΑΝΘΡΑΚΙΝΟΝΕΣ οι οποίες έχουν αντισηπτικές ιδιότητες καθως και πολύ ισχυρή προστασια απο μικρόβια και ιούς, προστατεύοντας έτσι το στομα και φυσικα και τα ούλα βοηθώντας τον χρήστη της οδοντοκρεμας στην εξάλειψη κακής οσμής της στοματικής κοιλότητας και της βελτιωσης της οσμής της αναπνόης!

Επίσης η Aloe Vera περιέχει και ΣΑΠΩΝΙΝΕΣ οι οποίες ειναι αφρώδεις ουσίες με αντισηπτικές αλλα και ιδιότητες καθαρισμού σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Οι επουλωτικές ιδιότητες της Αλόης που ειναι γνωστές σε όλους μας, βοηθάνε σε πολύ μεγάλο ποσοστό παθησεις όπως η περιοδοντίτιδα και η ουλίτιδα!

2) ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ FLUORIDE (Φθοριούχο Νάτριο)

Το Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασίων, της παρασκευής αλουμινίου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ήδη μολυσμένων με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο...

Αυτός ο τύπος φθορίου λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος για την μεταφορά του αλουμινίου στον εγκέφαλο, καταστρέφει το ήπαρ και τα νεφρά, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο...

Επίσης επηρρεάζει αρνητικά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, ο οποίος είναι ο κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο επικινδύνων ουσιών στον εγκέφαλο. Από αυτήν την λειτουργία κατηγορείται το φθόριο ότι προκαλεί την νόσο του Alzheimer και μειώνει τον δείκτη νοημοσύνης.

3) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ

Το ασβέστιο ειναι το συστατικό που βοηθάει την ανασύσταση και αναδόμηση των οστών του οργανισμού όπως επισης και τον καθαρισμό σε βαθος αλλά και την ταυτοχρονη προστασία των δοντιών και των συστατικών που τα απαρτιζουν όπως ο σμάλτος.
ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤE ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜAZΙ ΜΑΣ στο τηλ.: 2241066304, email: istosnet@yahoo.com
http://Fitnesswealth.wordpress.com

Σχόλια