Φορείς και πολίτες της Ρόδου: Συμμετοχή στο Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης Δημόσιας Περιουσίας

Φορείς και πολίτες της Ρόδου: Συμμετοχή στο Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης Δημόσιας Περιουσίας

Η Δημόσια Περιουσία της Ρόδου κινδυνεύει. Δημιουργούμε σήμερα το Ροδιακό Δίκτυο Υπεράσπισης και Δίκαιης Διαχείρισης της Δημόσιας Περιουσίας και καλούμε όλους τους πολίτες του νησιού μας και όλους τους φορείς του τόπου, να συμμετάσχουν σ' αυτό.
Με την κίνηση αυτή δεν θέλουμε απλώς να αναστείλουμε τα επίμαχα νομοσχέδια και τις συνέπειές τους. Κυρίως θέλουμε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί, τις δικές μας προτάσεις για την ανάπτυξη της Ρόδου, με όρους σεβασμού και προστασίας των δασών, των δασικών εκτάσεων, της παράκτιας ζώνης και γενικά της δημόσιας περιουσίας και όρους βελτίωσης των συνθηκών ζωής και εργασίας κάθε Ροδίτη και Ροδίτισσας.
Με την υπογραφή σας δηλώνεται ότι επιθυμείτε να είστε μέλος του δικτύου. Οι φορείς θα πρέπει να έχουν απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου ή του οργάνου διοίκησής τους.

http://www.avaaz.org/el/petition/Foreis_kai_polites_tis_Rodoy_Symmetohi_sto_Rodiako_Diktyo_Yperaspisis_Dimosias_Perioysias/?tkSGgib

Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών.
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, απλά απαντήστε μόνο στον αποστολέα με την ένδειξη «Διαγραφή».
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει  να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα  διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια