H αποχή των εργαζομένων από τη διαδικασία «αξιολόγησης» συνεχίζεται κανονικά

Παράνομη για τυπικούς λόγους κρίθηκε από το Εφετείο η απεργία της ΑΔΕΔΥ, καθώς -σύμφωνα με τους δικαστές- η απεργία των δημοσίων υπαλλήλων που αντιδρούν στο μέτρο της αξιολόγησης, δεν κηρύχθηκε από το αρμόδιο όργανο. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΕΔΥ είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση του Πρωτοδικείου που έκρινε την αποχή - απεργία κατά της «αξιολόγησης» παράνομη.

Οι δικαστές έκριναν συγκεκριμένα ότι απεργία μπορεί να κηρύξει το γενικό συμβούλιο και όχι η γενική συνέλευση, όπως ζητούσε το Δημόσιο. Επισημαίνεται ότι η γενική συνέλευση αποτελείται από 800 μέλη και είναι δύσκολο να συγκληθεί ενώ το γενικό συμβούλιο είναι ολιγομελές και πιο ευέλικτο ως προς τη σύγκληση του, καθώς συνεδριάζει μια φορά το μήνα.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε ζητήσει επικουρική αντέφεση για το ζήτημα και την καταχρηστικότητα της αποχής - απεργίας για την «αξιολόγηση». 

Πάντως, η αποχή των εργαζομένων από τη διαδικασία «αξιολόγησης» συνεχίζεται κανονικά και στις 21 Αυγούστου αναμένεται να συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο για τον περαιτέρω προγραμματισμό της δράσης.
Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών.
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφείτε, απλά απαντήστε μόνο στον αποστολέα με την ένδειξη «Διαγραφή».
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει  να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα  διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια