ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ UNICEF ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Eθελοντές Διαδικτύου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου
Εμμανουήλ Χρύσης


Ρόδος, 29/9/2014

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ UNICEF ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Oι Εθελοντές Διαδικτύου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδ/σου αρωγοί στην προσπάθεια της Unicef

Ο κ. M. Xρύσης παρευρέθη την Κυριακή 28/9/2014 το βράδυ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Rhodes Resort μέλος της Starwood Hotels & Resorts Inc. για την παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness.
Μέσα από το πρόγραμμα Road 2 Awareness για το 2014 η Starwood Hotels & Resorts υποστηρίζει τη Unicef στη θεάρεστη και αξιόλογη προσπάθειά της να αποκτήσει ο πληθυσμός της Σομαλίας, μιας από τις δέκα (10) πιο φτωχές χώρες του πλανήτη, πρόσβαση σε πόσιμο νερό, αποχέτευση και εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής.
Στο πλαίσιο του προγράμματος R2A διοργανώνεται στις 6/10/2014 φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Φιλανθρωπικές τοπικές εκδηλώσεις σαν αυτήν προάγουν αναμφισβήτητα το ανθρώπινο ιδεώδες και αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη των λαών και τη μεγάλη ανάγκη για συνεργασία και σοβαρό ενδιαφέρον όλων μας για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που πολλές χώρες του κόσμου αντιμετωπίζουν.
Ως εκ τούτου καλούμε όλους όσους μπορούν να παρακολουθήσουν αυτόν το φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και στον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 6/10/2014 στην Αρχάγγελο.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια