ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 41η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Νίκος Ανδρουλάκης
Προς: Χρύσης, Εμμανουήλ
Απάντηση σε: Νίκος Ανδρουλάκης
Θέμα: ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 41η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Εστάλη: 16 Νοεμ. 2014 16:25

 
 
 
     Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2014
 
Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε σήμερα τον χώρο του Πολυτεχνείου, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί τον αγώνα σύμβολο της νέας γενιάς για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αγώνας που πρέπει να παραμείνει βαθιά χαραγμένος στη συλλογική μας μνήμη. Ιδιαίτερα σε μια εποχή αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων και επαναφοράς ακραίων ιδεολογικών αντιλήψεων που βρίσκονταν στο περιθώριο της ιστορίας τις προηγούμενες δεκαετίες. Οφείλουμε να σταθούμε με σεβασμό στο Πολυτεχνείο και τους νεκρούς του. Στις ειρηνικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου ας δώσουμε βροντερό παρών, απάντηση στις προκληκτικές εικόνες των τελευταίων ημερών. Γιατί η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα και η πολιτική δράση αποτελούν για μας αξίες που πρέπει να περιφρουρήσουμε.
 

 
 
 
androulakisnikos.gr If you're not interested any more » unsubscribe
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια