ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν Εργαλείο Effective Auditing Tool και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε Access για να παρακολουθούνται οι Διορθωτικές Ενέργειες

Σεμινάριο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Αθήνα: Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 (09:30-17:00), Crowne Plaza Hotel
Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 (09:30-17:00), Grand Hotel Palace


Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των συμμετεχόντων στη μεθοδολογία αξιολόγησης (Auditing) όλων των λειτουργιών και των συστημάτων μίας επιχείρησης. Αναγνωρίζονται οι πλευρές των Διαδικασιών υψηλού κινδύνου και έτσι διευκολύνεται το κτίσιμο μηχανισμού για να διασφαλιστεί η συμβατότητα της λειτουργίας των Επιχειρήσεων με τις σχετικές νομοκανονιστικές διατάξεις (Compliance Management). Παράλληλα αξιολογούνται τα προληπτικά μέτρα, ώστε να προστατεύεται η επιχείρηση από κακόβουλες παρεμβάσεις (Fraud Management), πχ συμπαιγνία με προμηθευτές, εικονικές αγορές κλπ, σε ευαίσθητες λειτουργίες όπως η διασφάλιση των εισπράξεων, οι διαδικασίες για τον έλεγχο των πληρωμών, η σωστή καταχώρηση εγγραφών ταμείων, η έκδοση σωστών αναφορών, η σωστή λειτουργία του e-banking κλπ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν ένα πολύ πρακτικό Εργαλείο, το Effective Auditing Tool, που περιλαμβάνει πλήρες σετ ερωτήσεων που αφορούν κρίσιμους τομείς της επιχείρησης: Οικονομικές Υπηρεσίες, Προμήθειες, Παραγωγή, Συντήρηση, Πωλήσεις – Marketing, πολύτιμο για την υλοποίηση εσωτερικών ελέγχων και αναφοράς των ευρημάτων του εσωτερικού ελέγχου, έναν κατάλογο ευαίσθητων σημείων για αξιολόγηση των σχετικών προληπτικών μέτρων, καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε MS Access για να παρακολουθούνται οι Διορθωτικές Ενέργειες που προκύπτουν από τα ευρήματα.

Μπορείτε να δείτε έναν ενδεικτικό πίνακα εδώ.

Σε ποιούς απευθύνεται

Απευθύνεται σε Προϊσταμένους και βοηθούς Εσωτερικού Ελέγχου, Διευθυντές Ελέγχου, καθώς επίσης σε στελέχη Διευθύνσεων και Γενικούς Διευθυντές μικρομεσαίων Εταιρειών.
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί πρόκληση για τον Διευθυντή Ποιότητας, ώστε να διευρύνει το Σύστημα Ποιότητας της επιχείρησης. Να συμπεριλάβει σε αυτό το σύνολο των Οικονομικών Λειτουργιών της Επιχείρησης και να διασφαλίσει έτσι, ότι έχει μελετηθεί επαρκώς η οικονομική πλευρά όλων των διαδικασιών της.

Ενότητες Σεμιναρίου

  • Είδη ελέγχων (εσωτερικοί, εξωτερικοί, προληπτικοί, κατασταλτικοί)
  • Οι εργασίες του Εσωτερικού Ελέγχου
  • Σχεδιασμός Πλάνου ελέγχου
  • Ετήσιος προγραμματισμός
  • Περιοχές Ελέγχου:
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ταμείο, Λογαριασμοί Εισπρακτέοι, Πληρωτέοι, ΦΠΑ, Τράπεζες κλπ
    • ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ: Συμβάσεις, Παρακολούθηση Προμηθευτών κλπ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Προγραμματισμός παραγωγής, Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός, Υλικά και ενέργεια, Ασφάλεια, Συντήρηση κλπ
    • MARKETING ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ: Ανάπτυξη προϊόντων/Έρευνα αγοράς
    • LOGISTICS: Ύψος/Κόστη Αποθεμάτων
    • ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
    • ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • Προετοιμασία της Υλοποίησης του Ελέγχου
  • Δεοντολογία & Συμπεριφορές Εσωτερικού Ελεγκτή
  • Report Ελέγχου
  • Ενέργειες Αποκατάστασης μη Συμμορφώσεων
Επίσης, θα παρουσιαστούν παραδείγματα επιχειρησιακών διαδικασιών και ο τρόπος αξιολόγησης της οικονομικής & λειτουργικής πλευράς τους.

Κόστος Συμμετοχής: 370 Ευρώ

Στη δεύτερη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 10%, στην τρίτη και άνω συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 20%
Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται. Τραπεζικός Λογαριασμός: ALPHA BANK, ΙΒΑΝ GR51 0140 1630 1630 0232 0002 857

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο στείλτε στο Fax 210.62.15.421 κατάλληλα συμπληρωμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής. Εναλλακτικά, επιλέξτε forward, συμπληρώστε και στείλτε την στο info@abpm.gr ή επιλέξτε "Θεσσαλονίκη" / "Αθήνα" για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά ή επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνo 210 6215 220. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Δημητριάδη Ζήλη.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Α.Φ.Μ./Δ.Ο.Υ.:
ΤΗΛ.: FAX: E-mail:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
1.
2.
3.
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου

Κωδ.Σεμ.SM
Επιλέξτε Πόλη:
[ ] Αθήνα: 17/7, [ ] Θεσσαλονίκη: 15/7

Εισηγητής
Μπακάλης Βασίλης, Οικονομολόγος. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών και Σύμβουλος υποστήριξης οικονομικών υπηρεσιών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Οικονομικής κατεύθυνσης.



Πληροφορίες για τους εισηγητές και τα σεμινάριά μας, θα βρείτε στο site www.abpm.gr ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.62.15.220

Περιλαμβάνονται:
- To Εγχειρίδιο «Εσωτερικός Έλεγχος»
- Η παρουσίαση του σεμιναρίου
- Effective Auditing Tool
- Access παρακολούθησης Διορθωτικών Ενεργειών
- Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου

Επιδότηση ΛΑΕΚ:
Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%. H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ. Λήξη προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών:
Αθήνα:
Παρασκευή 10 Ιουλίου

Θεσσαλονίκη:
Πέμπτη 9 Ιουλίου

free web stats
Copyright (c) 2015 Advanced Business Process Management
Η Abpm έχει μακρά εμπειρία στην υποστήριξη της οργάνωσης των Οικονομικών Λειτουργιών των Επιχειρήσεων και διαθέτει δυναμικό συμβούλων, οι οποίοι έχουν μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Ειδικότερα, τα στελέχη της έχουν ασχοληθεί με τους τομείς των Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Λειτουργιών, καθώς και της διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων. Διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τομέα του Στρατηγικού Management, του Ανασχεδιασμού επιχειρήσεων και στις εγκαταστάσεις συστημάτων BUDGETING και MANAGEMENT REPORTING.
Επίσης, η εταιρεία παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες πρακτικής κατεύθυνσης στους παραπάνω τομείς με εισηγητές τους κορυφαίους της αγοράς σε κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο.

Ηρώων Πολυτεχνείου 13 | Αγ. Στέφανος, 145 65 | Τηλ. 210.62.15.220, Fax 210.62.15.421
info@abpm.gr | www.abpm.gr <

Σε περίπτωση που η πληροφόρηση αυτή δεν σας ενδιαφέρει απλώς πατήστε εδώ, ή στείλτε email στο info(at)abpm.gr με τίτλο "REMOVE MAIL".

Σχόλια