Τα Χριστούγεννα έφτασαν νωρίς! Μπάνσκο στις καλύτερες τιμές

 
web analytics
Δεν μπορείτε διαβάσετε ή να δείτε εικόνες; Δείτε αυτό το email στον browser σας
Πολυτελή Χριστούγεννα στο Μπάνσκο σε εκπληκτική τιμή!
Κράτηση: 211 012 7957

Μια προσιτή πολυτέλεια!

Οργανωμένες εκδρομές από Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Κάντε τα φετινά σας Χριστούγεννα αξέχαστα συνδυάζοντας το χιονισμένο τοπία και την παρθένα φύση του βουνού Πιρίν και την ατμόσφαιρα των παραδοσιακών βαλκανικών πόλεων με το καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο.

Έχουμε εξασφαλίσει All-Inclusive 4ημερες και 5ημερες εκδρομές στο ξενοδοχείο Saint George Ski & Spa 4*, με 4 γεύματα την ημέρα και δωρεάν ποτά (μπύρα, κρασί, αναψυκτικά, καφές, τσάι) για να μη σας λείψει τίποτα. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η μεταφορά από την Ελλάδα. Μπορείτε να κλείσετε το συγκεκριμένο πακέτο από €180/άτομο.

*Αφορά τις ημερομηνίες: 23-26/12 ή 24-27/12 (4 ΗΜΕΡΕΣ)
και με  €215/άτομο για τις 22-26/12 ή 23-27/12 ή 24-28/12 (5 ΗΜΕΡΕΣ)
Δείτε όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ
Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες και στέλντοντας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Ημερομηνίες Διαμονής, Αριθμός Ατόμων) στο magicbansko @ gmail . com ή στο 211 012 7957
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο.
  • Διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογή σας.
  • Αρχηγός/Συνοδός γραφείου.
  • Ομαδική Ταξιδιωτική Ασφάλιση.
  • Φ.Π.Α.
Μεταφορά από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια αναχώρηση στις 08:30 π.μ. μπροστά από το parking στην οδό Πολυτεχνείου (απέναντι από τα Δικαστήρια). Διέλευση συνόρων Προμαχώνα. Στάση στα Free Shop. Διέλευση συνόρων Βουλγαρίας και άφιξη στο Μπάνσκο. Τακτοποίηση στα ξενοδοχεία. Οι υπόλοιπες ημέρες είναι στην διάθεση των εκδρομέων να απολαύσουν τα χειμερινά σπορ, να κάνουν ευχάριστους περιπάτους στην πόλη του Μπάνσκο και να χαλαρώσουν στα Spa των ξενοδοχείων. Την τελευταία ημέρα, μετά το μεσημέρι στις 15:30 αναχώρηση και άφιξη στην Θεσσαλονίκη τις βραδινές ώρες και τα ξημερώματα στην Αθήνα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
- Η έκπτωση για παιδιά 2 – 12 ετών, ισχύει όταν μένουν στο δίκλινο των γονέων σε πρόσθετο κρεβάτι.
- Σε περίπτωση μετάβασή σας με Ι.Χ. θα έχετε έκπτωση -25 Ευρώ το άτομο στις ανωτέρω τιμές.
- Σε όλα τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε η χρήση της πισίνας, υδρομασάζ, σάουνας, τζακούζι, γυμναστηρίου είναι Δωρεάν.
- Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνει στις 00:15 π.μ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο και θα υπάρχει μία επιβάρυνση 35 Ευρώ το άτομο στις ανωτέρω τιμές για τα άτομα που θα ταξιδέψουν με το λεωφορείο.
- Διατίθενται και πακέτα σε διαφορετικές τιμές, σε άλλα ξενοδοχεία του Μπάνσκο για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια.
Δείτε όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ
Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες και στέλντοντας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Ημερομηνίες Διαμονής, Αριθμός Ατόμων) στο magicbansko @ gmail . com ή στο 211 012 7957

Σε περίπτωση που η πληροφόρηση αυτή δεν σας ενδιαφέρει απλώς πατήστε εδώ.

Σχόλια