Διοίκηση Alpha TV: Απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον Alpha 

Θέμα: Ευχαριστούμε που έλαβες δράση!
Ημ/νία: Κυρ, Φεβ 21, 2016 00:34


Διοίκηση Alpha TV: Απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον Alpha

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, στην προσπάθειά του να προπαγανδισει εναντίον του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσέβαλε με τον πιο απαράδεκτο τρόπο όλους τους ανθρώπους που βρίκσκονται καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την φράση:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα. Αυτό το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη». https://www.youtube.com/watch?v=vtvXxyFMwDQ

Γι' αυτό το λόγο, ζητούμε από την διοίκηση του Alpha TV, την απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον σταθμό, ως παραδειγματισμό για τέτοιες απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές.





https://secure.avaaz.org/el/petition/Dioikisi_Alpha_TV_Apomakrynsi_toy_Laki_Lazopoyloy_apo_ton_Alpha/?tCCDcbb

Εστάλη απ'το Avaaz για λογαριασμό του ψηφίσματος που ξεκίνησε ο/η Costas





Το Avaaz.org  είναι ένα παγκόσμιο κίνημα 42 εκατομμυρίων πολιτών
που αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου διαμορφώνουν παγκόσμιες, πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη "Avaaz" σημαίνει "φωνή" ή "τραγούδι" σε πολλές γλώσσες.) Τα μέλη του Avaaz είναι από κάθε γωνιά του κόσμου. Η ομάδα μας δουλεύει από 18 χώρες, 6 ηπείρους και σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για μερικές απ'τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή ακολούθησε μας στο Facebook ή στο Twitter.

Αυτό το email στάλθηκε στο e_chrisis@hotmail.com. Για ν'αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή τα στοιχεία σου, κάνε κλικ εδώ.

Αν δεν θέλεις να λαμβάνεις τέτοια μηνύματα κάνε κλικ εδώ για να διαγραφείς απ'τη λίστα.Για να επικοινωνήσεις μαζί μας, παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το email. Καλύτερα επικοινώνησε μαζί μας μέσω αυτής της σελίδας www.avaaz.org/en/contact ή πάρε μας τηλέφωνο στο +1-888-
922-8229 (ΗΠΑ).

Σχόλια