ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας


Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 1η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας
Ημερομηνία:  Tue, 1 Mar 2016 14:39:32 +0200
Από: Χαράλαμπος Κόκκινος 
Οργανισμός:  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου









ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου
Χαράλαμπος Κόκκινος
                                                                                             
      Ρόδος, 1/3/'16
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας…
Σύσκεψη εργασίας του Χ. Κόκκινου με στελέχη της Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για διοργάνωση δράσεων ενημέρωσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και φυσικών κινδύνων
Γιατί είναι όλα θέμα παιδείας...

  • Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος πραγματοποίησε σύσκεψη στα γραφεία της Α'βάθμιας και Β'θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου σήμερα 1/3/'16, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας. Παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου κ. Καραγιάννη, του Διευθυντή Β'βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπαδομαρκάκη, του Διευθυντή Α'βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ράπτη, του προϊσταμένου του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου κ. Νίκου Χατζηγεωργίου και στελεχών της Εκπαίδευσης, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του α' σεμιναρίου που απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα και αφορά την αντισεισμική προστασία και θα πραγματοποιηθεί στις 16/3/'16 στη Ρόδο και 12/4/'16 στην Κω. Συμφωνήθηκε στους συμμετέχοντες να χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και να διοργανωθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε νησί του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και στην Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου - Κάσου.
  • Τα θέματα διαχείρισης των φυσικών κινδύνων και των εκτάκτων αναγκών απαιτούν ενημέρωση και ενεργοποίηση όλων των πολιτών και πολύ σημαντικό ρόλο αυτό να πραγματοποιείται από τις μαθητικές ηλικίες, γιατί όλα είναι θέμα παιδείας! Στις σχολικές μονάδες της περιοχής μας θα διανεμηθεί και φέτος το έντυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Δωδεκανήσου που αφορά την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, φυσικών καταστροφών και εκτάκτων αναγκών.
  • Ο κ. Χ. Κόκκινος αύριο Τετάρτη 2/3/'16 στις 11 π.μ. θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Ρόδου στα γραφεία της Π.Ν.Αι..
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρό δος

Σχόλια