ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ομιλία του Χ. Κόκκινου στο 10ο Συνέδριο της Ν.Δ.

Χαράλαμπος Κόκκινος
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.*
Σύνεδρος στο 10ο Συνέδριο της Ν.Δ.
      
      Ρόδος, 24/4/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ομιλία του Χ. Κόκκινου στο 10ο Συνέδριο της Ν.Δ.

«Ανανεωμένη, ισχυρή, ενωμένη Νέα Δημοκρατία με σύγχρονο πρόγραμμα και νέες προτάσεις θα δώσει «οξυγόνο» στην Ελλάδα μας»
Στο 10ο Συνέδριο της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκε στις 22 - 24.4.16, Αθήνα, συμμετείχε και μίλησε ο Χαράλαμπος Κόκκινος, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και σύνεδρος.
Στην ομιλία του ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, λόγω των πολιτικών της λιτότητας που εφαρμόζονται. Συγκεκριμένα επισήμανε: «Η φτώχεια, η ανεργία, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η δυσβάσταχτη φορολογία, η πολιτική αβεβαιότητα, η παράτυπη μετανάστευση και η απουσία του κράτους, είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής ακυβερνησίας και των πολιτικών πειραματισμών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ελπίδα για τον ελληνικό λαό είναι η Ν.Δ.. Έχοντας πράξει την αυτοκριτική μας και έχοντας διδαχτεί από τα λάθη μας, με ανανέωση και ενότητα, οφείλουμε να δημιουργήσουμε νέες κοινωνικές συμμαχίες με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, σύγχρονο πρόγραμμα και νέες προτάσεις και με «όπλα μας» την ιδεολογία του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και την ενότητά μας, να δώσουμε «οξυγόνο» στην Ελλάδα μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, ούτε ανοχή στα κραυγαλέα καθημερινά λάθη που πραγματοποιεί η κυβέρνηση της Αριστεράς στον τόπο μας. Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε μπροστά και ζητάμε εκλογές για να φύγουμε από τον πολιτικό βούρκο και την παρακμή στα οποία οι λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ παγίδευσαν τη χώρα μας.»


  • Ο κ. Χ. Κόκκινος με δήλωσή του που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του στο Facebook την Παρασκευή 22.4.16, αναφέρει τους λόγους (ανανέωση στελεχών, ασυμβίβαστα του νέου καταστατικού, συμμετοχή του στην Αυτοδιοίκηση και στο συνδικαλισμό κ.λπ.) για τους οποίους μετά από είκοσι (20) χρόνια συμμετοχής του σε συνέδρια (1997, 2000, 2004, 2007, 2010, 2013, 2016) της Ν.Δ. και εκλεγόμενος στην πρώτη ή στις πρώτες θέσεις, δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί με το κλείσιμο των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Ν.Δ. στις 24.4.16 το απόγευμα.






Σχόλια