ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνεδρίασε το Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος< /span>

                                                                                             

      Ρόδος, 27/4/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε το Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου

  • Εγκρίθηκαν οι οικονομικές πράξεις Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2015

  • Συντάχθηκε ειδική έκθεση επί του απολογισμού Οικονομικής Διαχείρισης του έτους 2015 και απεστάλη στον Υπουργό Εσωτερικών

Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι στις 22.4.2016 συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. παρουσία και των πέντε (5) μελών του (πρόεδρος Χαράλαμπος Κόκκινος, γραμματέας Σπυρίδων Γαλιατσάτος, αντιπρόεδρος Θεόδωρος Μαρκόπουλος, και τα μέλη Πέτρος Φιλίππου και Βασίλειος Ψαθάς.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:

  1. Έλεγχος των οικονομικών πράξεων για του μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015,

  2. Σύνταξη Ειδικής Έκθεσης επί του απολογισμού οικονομικού έτους 2015.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, το Εποπτικό Συμβούλο της ΕΝ.Π.Ε., έλεγξε τα οικονομικά του στοιχεία και έλαβε ΟΜΟΦΩΝΑ τις παρ� �κάτω αποφάσεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Το Εποπτικό Συμβούλιο ασκώντας τον προβλεπόμενο από το άρθρο 22 του Π.Δ. 74/2011, έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της ΕΝ.Π.Ε. διενήργησε  έλεγχο στα τηρούμενα βιβλία, στα νόμιμα δικαιολογητικά και παραστατικά στοιχεία που αφορούν τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015 και διαπίστωσε ότι όλες οι πράξεις αυτής είναι νόμιμες, σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων της ΕΝ.Π.Ε. και ουδεμία παρατήρηση έχει ως προς τις πράξεις αυτές.

  2. Ασκώντας τον προβλεπόμενο έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της ΕΝ.Π.Ε. και στις υποβληθείσες από το Δ.Σ. οικονομικές καταστάσεις, δηλαδή τον ισολογισμό χρήσης 2015 και την Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσεων, προχώρησε: στη σύνταξη Έκθεσης Οικονομικής Διαχείρισης και της Ειδικής Έκθεσης επί του Απολογισμού Οικονομικής Διαχείρισης έτους 2015. Οι παραπάνω αποφάσεις απεστάλησαν για ενημέρωσή τους στον πρόεδρο και στο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. και στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουπλή Παναγιώτη.    

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Σχόλια