ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1): Να στηριχθεί η νησιωτικότητα και να γίνουν πράξη οι νησιωτικές πολιτικές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 21/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1)

  • Να στηριχθεί η νησιωτικότητα και να γίνουν πράξη οι νησιωτικές πολιτικές

  • Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με τον ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη στη Ρόδο και με εκπροσώπους της Επιτροπής Νήσων της CRPM

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη τη δεύτερη μέρα των εργασιών της συνεδρίασης της Επιτροπής Νήσων της CRPM (που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 19 - 20.5.16). Ο κ. Χ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς εκπροσώπους νησιωτικών και παράκτιων περιφερειών, να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που υπάρχουν στις νησιωτικές περιοχές. Θυμίζουμε ότι ο κ. Χ. Κόκκινος είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της CRPM τη χρονική περίοδο 2006 - 2009, oργάνωση που αποτελείται από 160 παράκτιες και νησιωτικές περιφέρειες και διοικείται από το Πολιτικό της Γραφείο, ενώ στη δομή της υπάρχουν ταυτόχρονα και έξι (6) επιτροπές, μεταξύ αυτών και η Επιτροπή Νήσων που συνεδρίασε στη Ρόδο.

Είχε την τύχη και την τιμή να συναντήσει στη Ρόδο χθες 20/5/16 τον ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό και πρώην γραμματέα του κόμματος της Ν.Δ. κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη. Είχε έλθει στη Ρόδο για να μιλήσει στην εκδήλωση της Επιτροπής Νήσων της CRPM και φυσικά -όπως συνηθίζει- συνάντησε πολλούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες που έχει φίλους στη Ρόδο και τα στελέχη της Ν.Ο.Δ.Ε.. Ο κ. Χ. Κόκκινος απευθυνόμενος στον κ. Κεφαλογιάννη, του επισήμανε ότι «είσαι μαχητής, αγαπάς τα νησιά μας και θέλεις να είναι αποτελεσματικός. Σου ζητώ να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για τα δίκαια των νησιών μας, να στηρίξεις τους κατοίκους της περιοχής μας από τη θέση ευθύνης που βρίσκεσαι θέλουμε ουσιαστική επικοινωνία γι' αυτά τα οποία προετοιμάζονται και γίνονται στην Ευρώπη και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην Ελλάδα μας και κατ' επέκταση στη Δωδεκάνησο. Να γίνουν πράξη οι νησιωτικές πολιτικές και να στηριχθεί η νησιωτικότητα.»

  • Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα το απόγευμα, ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στη συνεδρίαση της Ν.Ο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου της οποίας είναι μέλος, και στην οποία κατέθεσε τις πολιτικές του απόψεις ο κ. Κεφαλογιάννης λίγο πριν αναχωρήσει από τη Ρόδο.

Χαράλαμπος Κόκκινος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου  

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος Facebook: Χαράλαμπος Κόκκινος https://www.facebook.com/kokkinosxar
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Σχόλια