ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2): Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του τ. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιου Βασιλείου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 10/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του τ. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιου Βασιλείου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρέστη τη Δευτέρα το βράδυ 9.5.16 στην τελετή αναγόρευσης του τ. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιου Βασιλείου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών.

Στην τελετή υπήρξε χαιρετισμός του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητή Στέφανου Γκρίτζαλη και του Προέδρου του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, Καθηγητή κ. Γιάννη Σεϊμένη, του Καθηγητή κ. Ντάλη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στο έργο του τιμώμενου προσώπου.

Στην ομιλία του, ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Βασιλείου, αφού ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση, αναφέρθηκε στην ημερομηνία που πραγματοποιείται η εκδήλωση, δηλαδή 9.5.16, ημέρα αφιερωμένη στην Ευρώπη, στις προσπάθειές του για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για τη λύση του Κυπριακού.

Στους παρευρισκόμενους δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν και για τις δράσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο έχοντας διαδρομή σχεδόν 30 ετών, με παρουσία σε έξι (6) νησιά του αιγαιακού χώρου, με δεκαέξι (16) τμήματα και εικοσικτώ (28) προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και σχεδόν 16.000 φοιτητές, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψηφίου διδάκτορες, βρίσκεται σήμερα στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ελληνικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, ενώ, σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη webometrics, βρίσκεται στο 5% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τον τ. Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Βασιλείου και να εκφράσει στο στελεχιακό δυναμικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου (στο οποίο υπήρξε και φοιτητής), την αμέριστη συμπαράστασή του στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του που πραγματοποιούνται σ' ένα χώρο που ιστορικά αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί κοιτίδα γνώσης και αχτίδα πολιτισμού.

Δ.Τ. 10/5/2016 (2) - Έγγραφα Google

https://docs.google.com/document/d/1q1_L6o-VM4gXNs-QoU0B0Ik3TEcbT4XwDQo6ncqWqOQ/edit#heading=h.t2pa2vch2qqa

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Σχόλια