ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος στην επετειακή εκδήλωση της Πολιτιστικής Ομάδας Αρχιπέλαγος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 18/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος στην επετειακή εκδήλωση της Πολιτιστικής Ομάδας Αρχιπέλαγος για το τελευταίο ταξίδι του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ» στα Δωδεκάνησα και στο 15ο East Med Yacht Show 2016 (15η Παρουσίαση Yacht Ανατολικής Μεσογείου 2016)

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη τo απόγευμα της 16.5.16 ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Πολιτιστική Ομάδα «Αρχιπέλαγος» και η Εστία Νέας Σμύρνης σε Επετειακό αφιέρωμα για το Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» με την ευκαιρία συμπλήρωσης 71 χρόνων από το τελευταίο του ταξίδι στα Δωδεκάνησα το Μάιο του 1945. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η μεγάλη προσφορά στους αγώνες του έθνους του «Θωρηκτού Γ. Αβέρωφ», το τελευταίο του ταξίδι στα Δωδεκάνησα και εικόνες από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, με την παρουσία πολλών Δωδεκανησίων που διαμένουν στην Αττική.

  • Το πρωί της Τρίτης 17.5.16 (λίγο πριν την επιστροφή του στη Ρόδο) επισκέφθηκε 15ο East Med Yacht Show 2016 (15η Παρουσίαση Yacht Ανατολικής Μεσογείου 2016) στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε με το δικό της περίπτερο. Είναι η έκθεση που διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (Ε.Π.Ε.Σ.Τ.) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (Ε.Σ.Μ.Ε.Θ.) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATA) και το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες και τους δίνει τη δυνατότητα να δουν και να κατανοήσουν για τα ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το yachting.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς και να φέρει κοντά το ελληνικό κοινό σ' αυτήν την εναλλακτική μορφή τουρισμού.

https://docs.google.com/document/d/1wPvoIG5QD4zqmVQUMGIZzVdQ0As_96tkBv7xG0CQ5sk/edit?usp=sharing

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Σχόλια