ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Άμεση ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης των αεροδρομίων μας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 11/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Άμεση ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης των αεροδρομίων μας

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στο 49ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση που του απεύθυνε η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.), παρέστη στην έναρξη του 49ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας που πραγματοποιείται στη Ρόδο 11 - 13/5/16.

Ο κ. Χ. Κόκκινος έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Κ.Ε. κ. Σεραφείμ Πέτρου και τον αντιπρόεδρό της και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου κ. Ελευθεριάδη Αντώνη και τους συνέδρους που προέρχονται από εικοσιδύο (22) χώρες της Ευρώπης και ο αριθμός τους φτάνει τους ογδόντα (80). Παρουσία και του Δημάρχου Ρόδου κ. Χατζηδιάκου, εξέφρασε το ενδιαφέρον του ιδίου αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον κλάδο των Ελεγκτών της Εναέριας Κυκλοφορίας και τις αερομεταφορές (στελέχωση αεροδρομίων, λειτουργία αεροπορικών εταιριών, εκσυγχρονισμός και νέες τεχνολογίες στο χώρο των αεροδρομίων κ.λπ.). Αξίζει να σημειωθεί η υποστελέχωση των αεροδρομίων της περιοχής μας σε ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η άμεση αναγκαιότητα για περαιτέρω στελέχωση, ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Τέλος ζήτησε τα συμπεράσματα του συνεδρίου να γνωστοποιηθούν και στην Π.Ν.Αι. και επισήμανε τη διάθεση για διαρκή συνεργασία με τους ανθρώπους που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις αερομεταφορές.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Σχόλια