ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Να αρθεί το αδιέξοδο και να λειτουργήσει η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 23/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Να αρθεί το αδιέξοδο και να λειτουργήσει η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

  • Πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμαρχο Ρόδου, στην Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου και στην ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, έχοντας πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τον ασκούντα χρέη Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου και με στελέχη της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και του Δήμου Ρόδου, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 23.5.16 εγγράφως την πρότασή του στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, προκειμένου αυτή να εξεταστεί και να κατατεθεί προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου στην προσεχή συνεδρίασή του τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την πρόταση του κ. Χ. Κόκκινου -με την οποία δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσει η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.-, ζητά να εισαχθεί ως θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου νέα προγραμματική σύμβαση με τριμερή χαρακτήρα (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου) ή τετραμερή εκπροσώπηση (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ - Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου - Δήμος Ρόδου) και να αναφέρει ρητά ότι «τα μέλη της προγραμματικής σύμβασης συμμετέχουν με τον εξοπλισμό τους».

Σας παραθέτουμε το σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο.

Χαράλαμπος Κόκκινος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

 

      

                

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Tαχ. Δ/νση:  Πλατεία Ελευθερίας 1

Ταχ. Κώδικας  : 851 00  ΡΟΔΟΣ

Πληροφορίες: Χαράλαμπος Κόκκινος

Ηλ. Δ/νση: h.kokkinos@pnai.gov.gr

Τηλέφωνο       :  2241360608

Tηλ/πία            :  2241360571

Ρόδος, 23/5/2016

Αρ. πρωτ.: 95

Προς: Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο

Κοιν.:  ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

  • Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου

  • κ. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

  • Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο

ΘΕΜΑ: Πρόταση για έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου νέας Προγραμματικής Σύμβασης για την επαναλειτουργία της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ.

Κύριε Περιφερειάρχη,

Με αφορμή δημοσιεύματα τύπου και ανακοινώσεις που εμφανίζουν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου να μην προχωρά στην έγκριση της προγραμματικής σύμβασης ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Δήμου Ρόδου και με δεδομένη την ανάγκη να εργαστούν και να αξιοποιηθούν τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. προς όφελος του περιβάλλοντος και της τοπικής μας κοινωνίας, σας καταθέτω την παρακάτω πρόταση προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο:

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο περί τα τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου 2016, να κατατεθεί προς έγκριση νέα προγραμματική σύμβαση με τριμερή χαρακτήρα (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου) ή τετραμερή εκπροσώπηση (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ - Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου - Δήμος Ρόδου) και να αναφέρει ρητά ότι «τα μέλη της προγραμματικής σύμβασης συμμετέχουν με τον εξοπλισμό τους».

Σας καταθέτω την παραπάνω πρόταση, έχοντας πραγματοποιήσει διάλογο και ανταλλαγή απόψεων με τον ασκούντα χρέη Γενικού Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου κ. Νίκο Θεοδωρίδη και με στελέχη της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Ευελπιστώ στη σοβαρή και υπεύθυνη εξέταση της πρότασής μου και είμαι στη διάθεσή σας για να παρέχω περαιτέρω διευκρινήσεις εφόσον μου ζητηθούν και πρόθυμος να εισηγηθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο την παραπάνω πρόταση, εφόσον συμφωνήσετε.

Ρόδος, 23/5/2016

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου:

Χαράλαμπος Κόκκινος                                                              

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια