ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Περιοδεία του Χ. Κόκκινου στην Κάρπαθο


Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Περιοδεία του Χ. Κόκκινου στην Κάρπαθο
Ημερομηνία: Tue, 31 May 2016 13:06:38 +0300
Από: Χαράλαμπος Κόκκινος <h.kokkinos@pnai.gov.gr>
Οργανισμός: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 31/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία του Χ. Κόκκινου στην Κάρπαθο

  • Στα έργα του Ε.Σ.Π.Α. 2007 - 2015 που ολοκληρώνονται

  • Συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες για αναπτυξιακά θέματα και Πολιτική Προστασία των νησιών

  • Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τον ήρωα σμηναγό Κώστα Ηλιάκη (Ηλιάκεια 2016)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στις 29 και 30.5.16 στην Κάρπαθο. Είχε συναντήσεις με πολίτες του νησιού στα Δημοτικά Διαμερίσματα που επισκέφθηκε και συσκέψεις εργασίας με το Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Έπαρχο κ. Ιωάννη Μηνατσή και στελέχη που διατέλεσαν στην Αυτοδιοίκηση του νησιού. Εξετάστηκαν θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία του νησιού και αναπτυξιακά έργα (ανάγκη παρέμβασης σε οδικούς άξονες του νησιού, γήπεδο Δ.Δ. Πηγαδιών, «ωρίμανση» και υλοποίηση λιμενικών έργων).

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε τα δύο (2) εργοτάξια που υλοποιούνται και βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, τα έργα: του νέου νοσοκομείου της Καρπάθου και του φράγματος - αγωγού Σχοινά, που εντάχθηκαν και ξεκίνησαν με πόρους του Ε.Σ.Π.Α. 2007 - 2015.

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δήμου Καρπάθου, παρέστη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη δέκα (10) χρόνια μετά την ηρωική του θυσία:

  • Στις 29.5.16 στον ποδηλατικό γύρο Πηγαδίων, όπου τιμήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες,

  • Στις 30.5.16 στη δοξολογία και στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στο μνημείο που έχει στήσει ο Δήμος Καρπάθου τιμώντας τον ήρωα Έλληνα αεροπόρο. Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης υπήρξε επίδειξη με πολεμικό αεροπλάνο της Αεροπορίας μας.

Χαράλαμπος Κόκκινος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

 

I've linked 1 file to this email:
Mozilla Thunderbird makes it easy to share large files over email.
-- Mε εκτίμηση,
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια