ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ευχετήριο μήνυμα ,του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου ,κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στους μαθητές της Β’θμιας Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στις πανελλαδικές και στις προαγωγικές εξετάσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 15/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχετήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στους μαθητές της Β'θμιας Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στις πανελλαδικές και στις προαγωγικές εξετάσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών και προαγωγικών εξετάσεων, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση - μήνυμα:

«Σε λίγες ώρες ξεκινούν για τους μαθητές οι πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι κρίσιμες οι διαδικασίες και η συμμετοχή τους σε αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό στη ζωή κάθε μαθητή και κάθε μαθήτριας.

Αρκετή προσπάθεια, εντατικό διάβασμα και αγωνία, συνθέτουν το σκηνικό που προηγήθηκε για κάθε μαθητή λίγο πριν την έναρξή τους.

Σ' αυτό το κρίσιμο ραντεβού με τη μάθηση, δίνω ολόψυχα τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία σ' όλο το μαθητόκοσμο που προσέρχεται στις εξεταστικές αίθουσες. Επισημαίνω όμως ότι η επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ο καθένας - καθεμία στις πανελλαδικές εξετάσεις, δεν αποτελεί το μοναδικό δρόμο στη ζωή μας. Είναι μια διαδικασία στην οποία δοκιμαζόμαστε και είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν και άλλες προσκλήσεις - προκλήσεις κατά τη διάρκεια της δημιουργικής μας πορείας. Άλλωστε πρέπει να γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, να έχουμε αυτογνωσία, ψυχραιμία και να θυμόμαστε ότι υπάρχουν πολλές προσωπικές ευκαιρίες εξέλιξης, ανάπτυξης και προόδου.

Ευχές για καλή επιτυχία απευθύνω και στους μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν τις προαγωγικές εξετάσεις και συγχρόνως την παρότρυνση να συνεχίσουν με συνέπεια να κατακτούν και να εφοδιάζονται γνώσεις.

Καλή Δύναμη - Καλή Επιτυχία!

Χαράλαμπος Κόκκινος

Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Σχόλια