Δελτίο Τύπου: Σχετικά με τις «επενδύσεις» στο Γκολφ Αφάντου

null

Δελτίο Τύπου


Σχετικά με τις «επενδύσεις» στο Γκολφ Αφάντου

Είναι ανάγκη να μη μιλάμε απλά για «επενδύσεις», γενικά και αόριστα, αλλά να γίνει σαφές για τι είδους «επενδύσεις» μιλάμε. Είναι μεγάλο και πολύ σοβαρό το θέμα, γι' αυτό και θα πρέπει να διασαφηνιστεί έγκαιρα και υπεύθυνα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κύρια προς τους κατοίκους του Αφάντου και της Ρόδου, τι επιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν από τις όποιες επενδύσεις χωροταξικά, οικολογικά, κοινωνικά, τουριστικά κ.λπ.. Για παράδειγμα μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών θεμάτων, θα διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση στην παραλία για τους λουόμενους μετά από τις όποιου είδους «επενδύσεις» τις οποίες ο απλός λαός και ιδιαίτερα αυτός του Αφάντου δε γνωρίζει ακόμα και είναι ακόμα στα χαρτιά; Μπορεί να διασφαλιστεί ότι η όποια ενδεχόμενη τουριστική εγκατάσταση στο Γκολφ Αφάντου δε θα ρυπαίνει -νόμιμα ή παράνομα- τη θάλασσα; Μπορεί κάποιος να μας κάνει γνωστό για ποιες ακριβώς και τι είδους «επενδύσεις» μιλάμε, βάσει ποιων χωροταξικών και οικονομοτεχνικών μελετών και δυστυχώς «τσακωνόμαστε» μεταξύ μας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι «επενδύσεις» θα είναι προς όφελος του τόπου μας σε τελική ανάλυση και όχι κάτι για το οποίο μπορεί και να μετανοιώσουμε στο μέλλον που έγιναν τελικά; Θέληση για επενδύσεις υπάρχει, αλλά για ποιες «επενδύσεις» και προς όφελος ποίων και με ποιο χρονικό ορίζοντα σε τελική ανάλυση;


Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία,


Μανώλης Χρύσης
Στέλεχος Δημοσίου Τομέα (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου)
Πτυχιούχος Λογιστής - Φοροτεχνικός Α'
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ρόδου
Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου


--
Εμμανουήλ Χρύσης   ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού, 
Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου/ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Τηλ.2241360608
Kιν.6946283008
Τηλ/πία (Fax)2241360571, 700 700 9121
Emaile.chrysis@rho.pnai.gov.gr
Websitehttp://www.pnai.gov.gr
Skypemanos888
ΔιεύθυνσηΠλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, Τ.Κ.: 851 00 Ρόδος

  
 
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.
This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail.
Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

 

Σχόλια