Δελτίο Τύπου: O X. Kόκκινος στο 18οΤακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 15/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Σημαντική η προσφορά στην πατρίδα και στην ελληνική κοινωνία των στελεχών του Λιμενικού Σώματος

  • Ζήτησε από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Δρίτσα την καλύτερη στελέχωση των λιμενικών υπηρεσιών των νησιών μας και πρότεινε την αναβάθμιση σε Λιμεναρχείο του Λιμενικού Σταθμού Καστελλορίζου

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. X. Kόκκινος στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Ρόδος, 13 - 15/5/16)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στο 18ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 13 - 15/5/16.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τη διαρκή συνεργασία, αναφέρθηκε στην αυταπάρνησή τους στην αντιμετώπιση του προσφυγικού και στη διάσωση πολλών ανθρώπων και επισήμανε την προσφορά τους στην πατρίδα και στο κοινωνικό σύνολο εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή η Πολιτεία να αναγνωρίσει έμπρακτα την προσφορά τους.

Συμμετείχε στις βραβεύσεις πληρωμάτων και εκπροσώπων των λιμεναρχείων αποδίδοντας τιμητική πλακέτα στα στελέχη του Λιμεναρχείου της Λέρου για την προσφορά τους στην περιοχή μας.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ζήτησε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δρίτσα (που κατέφθασε στη Ρόδο συνοδευόμενος από κλιμάκιο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου του), την καλύτερη στελέχωση των λιμενικών υπηρεσιών στα νησιά μας. Επίσης πρότεινε την αναβάθμιση -για εθνικούς και λειτουργικούς λόγους- του Λιμενικού Σταθμού του Καστελλορίζου σε Λιμεναρχείο (αίτημα - πρόταση που είχε καταθέσει εγγράφως προ ημερών στον κ. υπουργό).

Χαράλαμπος Κόκκινος

Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Σχόλια