ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Xαράλαμπος Κόκκινος στις εκδηλώσεις: - του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου και των σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 28/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Xαράλαμπος Κόκκινος στις εκδηλώσεις: - του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου και

  • των σχολών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο

  • Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο παρέστη σήμερα Σάββατο 28.5.16 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Την ημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου και στόχο είχε την ενημέρωση των μελών του για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα (Tετάρτη 25.5.16) εορτάστηκε η ημέρα που είναι αφιερωμένη στην παραπάνω ασθένεια στην οποία οι εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής επιστήμης είναι ραγδαίες και θετικές για την αντιμετώπισή της. Ο κ. Κόκκινος συνεχάρη τον πρόεδρο του Σ.κ.Π. Δωδεκανήσου κ. Θανόπουλο Κωνσταντίνο και τους συνεργάτες του και επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στις θετικές προσπάθειες που καταβάλουν.

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος επίσης χθες 27.5.16 μετέβη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου κτίριο «Κλεόβουλος» και παρακολούθησε και χαιρέτησε την 8η Επιστημονική Διημερίδα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (27-28.5.16) με θέμα «Η σχολική μονάδα ως ευφυής, υβριδική και ηθική οντότητα». Στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης, που για 8η συνεχή χρονιά προχωρούν σε μία επιτυχημένη δράση που τα αποτελέσματά της είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και στέλνουν το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία για να προχωρήσει σε εκείνες τις διορθωτικές ενέργειες προκειμένου να έχουμε για τα παιδιά μας αξιοπρεπές σχολικό περιβάλλον που θα ενθαρρύνει το μαθητόκοσμο και θα υπάρχει αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Για μια ακόμα φορά η επιστημονική κοινότητα του Αιγαίου προπορεύεται του Υπουργείου Παιδείας. Καταθέτει καινοτόμα πρόταση την ίδια στιγμή που η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδυνατεί να αντιληφθεί τα μηνύματα των καιρών και την ανάγκη στήριξης της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. Αφήνει τις σχολικές μονάδες χωρίς εκπαιδευτικούς και έρμαια της υποχρηματοδότησης!!!

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια