ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δεκτή έγινε η πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 15/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκτή έγινε η πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου για κοινή δράση ενημέρωσης των πολιτών για θέματα που αφορούν την αντιπυρική περίοδο από την Π.Ν.Αι., το Δήμο Ρόδου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Δεκτή έγινε από το δήμαρχο κ. Φ. Χατζηδιάκο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου η πρόταση που κατέθεσε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κατά την παρουσία του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου (που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 14.6.16), σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθούν κοινές δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για θέματα πολιτικής προστασίας -με έμφαση στην αντιπυρική περίοδο που διανύουμε- κατά τη διάρκεια του β' δεκαπενθημέρου του Ιουνίου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνεργασία και συνεννόηση για την παραπάνω ενέργεια με το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κ. Ηλία Τσαπούρα και εκτίμησε ότι στη δράση αυτή -εκτός της Π.Ν.Αι. και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας- θα έπρεπε να συμμετάσχει και ο Δήμος Ρόδου που αποτελεί το μεγαλύτερο δήμο της περιοχής μας, υπάρχει συνεχής συνεργασία για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και αναπτυξιακών δράσεων και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών, ενωμένη και συνεργαζόμενη να δίνει τις μάχες και να καταθέτει τις προσπάθειές της προς όφελος της κοινωνίας.

Στα πλαίσια των επαφών του και των κινητοποιήσεων των δήμων και των αρμοδίων υπηρεσιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο κ. Χ. Κόκκινος θα έχει επαφές στις περιοδείες που πραγματοποίησε στα νησιά της Δωδεκανήσου τις προσεχείς ημέρες.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια