ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αγωνία για την πορεία του τουρισμού στα νησιά μας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 16/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγωνία για την πορεία του τουρισμού στα νησιά μας...

Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και δηλώσεις σε τοπικά Μ.Μ.Ε.

Συναντήσεις με τους πολίτες, αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φορείς του νησιού που αγωνιούν και νιώθουν ανασφάλεια για το μέλλον

Παρουσία του σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας

  • Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νησιού της Ρόδου, περιόδευσε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου σε Δημοτικά της Διαμερίσματα και συγχρόνως ανταποκρίθηκε σε μια σειρά τιμητικών προσκλήσεων σε εκδηλώσεις που προάγουν την τέχνη, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας, το θρησκευτικό μας συναίσθημα και σε αρκετές από αυτές υπήρξε η οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η γενική παραδοχή είναι ότι μέχρι σήμερα (λίγο μετά τα μέσα Ιουνίου και λίγο πριν κορυφωθεί η τουριστική περίοδος), δεν υπάρχει η αναμενόμενη άφιξη επισκεπτών και τα εισοδήματα των νοικοκυριών της περιοχής μας αλλά και τα έσοδα του κράτους από την αξιοποίηση της «βαριάς βιομηχανίας» του τουρισμού δεν είναι τα αναμενόμενα.

Οι νησιώτες μας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους, όμως περιμένουν από τους πρωτεύθυνους πολίτες και ιδιαίτερα από την Κυβέρνηση ειλικρίνεια και αποτελεσματικές υποστηριχτικές ενέργειες.

  • Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος σε δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκε στα μηνύματα αγωνίας που εκπέμπει η τοπική κοινωνία, στην πορεία του τουρισμού στη φετινή περίοδο και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α..

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια