ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 17/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στους Δήμους και στα Επαρχεία της Δωδεκανήσου για: «Λήψη μέτρων  πρόληψης  και ετοιμότητας για την  αντιμετώπιση των  επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα»

Υψηλές θερμοκρασίες  (35⁰ - 37⁰ C) και καύσωνας στα νησιά μας από το Σάββατο 18.6.16 μέχρι και τη Δευτέρα 20.6.16

Με αφορμή ενημέρωση με αρ. πρωτ. Γ1α/Γ.Π. οικ. 42883 του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης/Γ.Γ.Π.Π/Ε.Σ.Κ.Ε.  σύμφωνα με το οποίο αναμένεται εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών (35⁰ - 37⁰ C) στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου από το Σάββατο 18.6.16 και αναμενόμενη πτώση της θερμοκρασίας από τη Τρίτη 21.6.16, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε έγγραφο στους Δήμους, στα Επαρχεία της Δωδεκανήσου και στη Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ν.Αι. προκειμένου να θέσουν σε ετοιμότητα κλιματιζόμενους χώρους για καταφυγή πολιτών όπως προβλέπεται.

Επίσης καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που εμφανίζονται υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μας, προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικά συμπτώματα στην υγεία τους.

Σας παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο της 16.6.16 με α.π.: 112 που στάλθηκε με θέμα: «Λήψη μέτρων  πρόληψης  και ετοιμότητας για την  αντιμετώπιση των  επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα».

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια