ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Να αποζημιωθούν άμεσα από την Πολιτεία οι πληγέντες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 22/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Να αποζημιωθούν άμεσα από την Πολιτεία οι πληγέντες από την πρόσφατη πυρκαγιά κάτοικοι της Ν. Ρόδου και του Ατταβύρου

  • Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεσή της

O Xωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν και βοήθησαν ουσιαστικά στην κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς που έπληξε τα Δημοτικά Διαμερίσματα στη Nότια Ρόδο και στον Αττάβυρο.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί το Διοικητή της Πυροσβεστικής, τους πυροσβέστες, τους δασικούς υπαλλήλους, το στρατό, την αστυνομία και τους εθελοντές που επί δύο (2) ημέρες έδωσαν τη μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή και το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Καπάκη που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για επιπλέον υποστήριξη με εναέρια μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, τον ασκούντα χρέη Γ.Γ. της Α.Δ.Α. Κ. Νίκο Θεοδωρίδη και τους βουλευτές του Νομού Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, Δημήτρη Γάκη και Μάνο Κόνσολα για το αμείωτο ενδιαφέρον τους καθώς και τους συνεργάτες αυτοδιοικητικούς στους α' και β' βαθμούς και της Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος ευελπιστεί και εύχεται να μην υπάρχουν άλλες πυρκαγιές και η Πολιτεία να αποζημιώσει σύντομα τους πληγέντες κατοίκους των περιοχών Ατταβύρου και Νότιας Ρόδου.

Υ.Γ.: Ο κ. Χ. Κόκκινος στις 21/6/16 παρέστη και θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) στα γραφεία της Αθήνας και στις 22/6/16 θα μεταβεί αυθημερόν και στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια