ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 6/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον όχι μόνο την επετειακή ημέρα, αλλά όλο το χρόνο

Μήνυμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και συμμετοχή του σε σειρά επετειακών εκδηλώσεων

  • Απονομή Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016

  • Στον καθαρισμό του Πάρκου του Ροδινιού

  • Στην εκδήλωση της Π.Ν.Αι. στην Πλατεία Ελευθερίας με τους μαθητές της Ρόδου και τη διανομή φυτών από τη ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή την επετειακή ημέρα της 5.6.16 που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Η 5η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος. Πολλές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη χώρα μας και σ' όλο τον κόσμο, όπου αναδεικνύονται η ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος, που δυστυχώς ταλαιπωρείται από αυτόν που πρέπει να το προστατεύει, τον άνθρωπο.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Κληρονομήσαμε το περιβάλλον και πρέπει να το διαχειριστούμε χωρίς να το πληγώνουμε. Οφείλουμε να το μεταβιβάσουμε στις επόμενες γενιές στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η πολυπόθητη ανάπτυξη μπορεί να είναι βιώσιμη, χωρίς τη διασάλευσή του.

Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον όχι μόνο την επετειακή ημέρα, αλλά όλο το χρόνο

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις που αφορούσαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος παρέστη:

    • Στις 4.6.16 στις Πηγές Καλλιθέας στην Τελετή Απονομής Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας - Οικόπολις 2016, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά σε επαρχιακή πόλη στα δώδεκα (12) χρόνια του θεσμού. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο συμπατριώτης κ. Ντίνος Μαντικός που τιμήθηκε με το βραβείο «Έργο Ζωής» για το εθελοντικό του έργο για την προστασία του περιβάλλοντος,

    • Στις 5.6.16 συμμετείχε στον καθαρισμό του Πάρκου του Ροδινιού που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και

    • Στις 6.6.16 στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Π.Ν.Αι. στην Πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο, με τη μαζική συμμετοχή μαθητών της πόλης μας και διανομή φυτών από τη ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε..

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος στις 4.6.16 το απόγευμα παρέστη στην επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε το Λαογραφικό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Τερψιχόρη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλυθιών με τη συμμετοχή άνω των 250 χορευτών - καλλιτεχνών, ενώ στις 29.5.16 παρέστη στην 9η Γιορτή Φράουλας, όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Χαράλαμπος Κόκκινος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

https://docs.google.com/document/d/1A8u8gmqAmeT0h_eWoEW4fs8tfhRi2CP-Z47R4x_guZk/edit?usp=sharing  

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια