ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο αξίζει και μπορεί να πετύχει περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 8/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο αξίζει και μπορεί να πετύχει περισσότερα

Να μη σπαταλήσουμε, αλλά να οργανώσουμε τις δυνάμεις μας με συνεννόηση και θέτοντας συγκεκριμένους στόχους

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου για την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την επάνοδο του Α.Σ. Ρόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, απέστειλε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, για την επάνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Μας έκαναν όλους υπερήφανους και απέδειξαν για μια ακόμα φορά τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (Ε.Π.Σ.Δ.) συνοδεύτηκε με τη διάκριση στο μίνι πρωτάθλημα της ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στους συνεργάτες του, στον πρόεδρο και σε όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, και στο φίλαθλο κόσμο που στήριξε τη δύσκολη αλλά επιτυχημένη προσπάθεια του Α.Σ. Ρόδου.

Στις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται στη Γ' Εθνική κατηγορία ευελπιστώ και επιθυμώ να συνεχιστούν οι διακρίσεις των ομάδων μας... γιατί το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο αξίζει και μπορεί να πετύχει περισσότερα, αρκεί… να μη σπαταλήσουμε, αλλά να οργανώσουμε τις δυνάμεις μας με συνεννόηση και θέτοντας συγκεκριμένους στόχους .»

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια