ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δεκτή έγινε η προσφυγή του Χαράλαμπου Κόκκινου από την Επιτροπή του Άρθρου 7 του ν. 2839/2000

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 12/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Χαράλαμπου Κόκκινου από την Επιτροπή του Άρθρου 7 του ν. 2839/2000 για υπηρεσιακή μετακίνησή του στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου που είχε απορριφθεί από την... πλειοψηφούσα παράταξη... της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι.!!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι με απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 7 του ν. 2839/2000, στη συνεδρίασή της στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στην Ερμούπολη Σύρου στις 23.6.16 έγινε δεκτή η προσφυγή του και ακυρώθηκε η απόφαση που είχε λάβει η πλειοψηφία (πλειοψήφισαν τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής…, μειοψήφισαν τα μέλη της «αντιπολίτευσης» του Περιφερειακού Συμβουλίου) της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι. και δεν είχε εγκρίνει τη μετακίνησή του στην Αθήνα στις 25.1.16 για τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης (Π.Ε.Δ.) Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στην παραπάνω σύσκεψη έχοντας λάβει πρόσκληση και εκπροσωπώντας από τη θέση ευθύνης του την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Η Επιτροπή του Άρθρου 7 είναι ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή και αποτελείται από τον πρόεδρό της - πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εκπρόσωπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τέλος, ο Χ. Κόκκινος επισημαίνει ότι για όποιες υπηρεσιακές μετακινήσεις του που δεν εγκρίνονται από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Αι., θα συνεχίσει να προσφεύγει και να ασκεί όλα τα νόμιμα μέσα που δικαιούται, επιδιώκοντας τη δικαίωσή του.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια