ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ενημέρωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα προβλήματα της Δωδεκανήσου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 14/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Ενημέρωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα προβλήματα της Δωδεκανήσου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ελευθέριο Αυγενάκη

  • Συμμετείχε και στην εκδήλωση του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» με θέμα: «Κλιματική αλλαγή και νέες πολιτικές: Διεθνής Κοινότητα, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελλάδα»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, στα πλαίσια των επαφών του για την προώθηση θεμάτων που αφορούν ζητήματα των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, μετέβη το βράδυ της 13.7.16 στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ. - του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Αυγενάκη Ελευθέριο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας: Υποστελέχωση μονάδων υγείας και παιδείας, μείωση τουριστικής κίνησης στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, παράτυπη μετανάστευση - προσφυγικό, την επερχόμενη μείωση δρομολογίων στην αεροπλοΐα και στην ακτοπλοΐα μετά το φθινόπωρο που θα οδηγήσει στην απομόνωση τα νησιά μας, τις αρνητικές συνέπειες της αύξησης των συντελεστών Φ.Π.Α. στην περιοχή μας, τη στάσιμη πορεία του Ε.Σ.Π.Α. 2014 - 2020 και θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον κ. Χ. Κόκκινο για την ενημέρωση και αναφέρθηκε στη διαφορετική στάση που κράτησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην απόφαση της κυβέρνησης να αυξηθούν οι συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά μας. Συμφώνησε στην ανάγκη κινήτρων για όσους στελεχώνουν τις υπηρεσίες στις νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές και δήλωσε αρωγός στα δίκαια αιτήματα της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Ν.Δ., το οποίο θα απαντά στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα και μεταξύ αυτών θα λαμβάνει υπόψη τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας. Τόνισε ότι η παράταξη που υπηρετεί είναι σε διαρκή διάλογο και επαφή με τους πολίτες και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και υπάρχουν και θα υπάρξουν παρεμβάσεις που στόχο έχουν την έξοδο από την κρίση και τη στήριξη των νησιωτών μας.

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» παρέστη το απόγευμα της 13.7.16 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου με θέμα: «Κλιματική αλλαγή και νέες πολιτικές: Διεθνής Κοινότητα, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελλάδα».

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια