ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 15/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Συνεχής αγώνας για ανάπτυξη και πρωτοβουλίες για επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την ακριτική περιοχή μας

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο στις 13.7.16 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του κ. Χ. Κόκκινου για ανάδειξη και επιδίωξη επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες της Δωδεκανήσου και την αναπτυξιακή πορεία των νησιών μας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε αναλυτικά στα ζητήματα υποστελέχωσης της Π.Ν.Αι. αλλά και των περισσοτέρων τομέων που εκφράζουν το κοινωνικό κράτος (μονάδες υγείας, σχολικές μονάδες κ.λπ.) και τις αρνητικές επιπτώσεις λόγω αυτής της υποστελέχωσης στις παρεχόμενες υπηρεσίες στην τοπική μας κοινωνία, την ανάγκη ενίσχυσης με επιπλέον οικονομικούς πόρους της περιοχής μας, ζητήματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και την ασφάλεια των νησιών μας, το μεταναστευτικό και τα προβλήματα μετακίνησης των νησιωτών μας (αεροπλοΐα, ακτοπλοΐα, υδατοδρόμια κ.λπ.), την πορεία του τουρισμού, τις αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης των συντελεστών Φ.Π.Α., τις συνέπειες των πυρκαγιών και των υπόλοιπων φυσικών καταστροφών και την επιτακτική ανάγκη αποζημίωσης των πληγέντων νησιωτών μας.

Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε τη συμπαράστασή του στα δίκαια και ρεαλιστικά αιτήματα των νησιωτών -άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία και τα έργα του αποτελούν απόδειξη της έμπρακτης στήριξής του στην περιοχή- και στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου θα υπάρχουν παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για προώθηση των επιθυμητών λύσεων. Επίσης στο πρόγραμμά του, εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος, εντάσσεται επίσκεψη στην Κάρπαθο και ενδεχόμενα και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια