ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Να στηρίξουμε τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση στα νησιά μας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 22/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να στηρίξουμε τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση στα νησιά μας

Στην εκδήλωση απονομής διπλωμάτων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) Αφάντου/Ρόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στην εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων των αποφοίτων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.  (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) Αφάντου/Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο της Ρόδου. Παρουσία εκπροσώπων της Διοίκησης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. από την Αθήνα και από τη Ρόδο, του Αντιδημάρχου Ρόδου κ. Σάββα Διακοσταματίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Ευάγγελου Μανδρακού και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Γιαννικουρή, ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του επισήμανε τα εξής:

«Συγχαίρω θερμά τους φοιτητές της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για την προσπάθειά τους και την κατάκτηση γνώσεων στα πλαίσια της Δια Βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που έκαναν πράξη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στη διοίκηση της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. γιατί σε μια δύσκολη περίοδο για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας που πλήττει και τον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας, λειτούργησαν άψογα, συνεργάστηκαν, και υπηρέτησαν ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που κοσμεί την περιοχή μας και οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία του.

Η ύπαρξη και λειτουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην περιοχή μας, δίνει τη δυνατότητα στους Δωδεκανήσιους να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στο αγαθό της γνώσης. Στην περίπτωση της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σπουδαστών απ' όλη την Ελλάδα, οφείλουμε όλοι οι τοπικοί παράγοντες να στηρίξουμε τη βιώσιμη παρουσία της. Η προσφορά τής σχολής είναι μεγάλη. Είναι σημαντικό τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται να λύνονται άμεσα από τη Διοίκηση της σχολής, αλλά και από τους φορείς της Αυτοδιοίκησης. Απαιτείται η συνδρομή όλων. Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. υπηρετεί τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση και η προσφορά της στην Παιδεία και στον τόπο είναι μεγάλη. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που οφείλει -λαμβάνοντας τα μηνύματα των καιρών- να στηρίξει οικονομικά και θεσμικά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην ελληνική επαρχία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε είναι όλα θέμα παιδείας!»

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια