ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 8/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκη

Ο Χ. Κόκκινος έθεσε θέματα και κατέθεσε προτάσεις που αφορούν την καλύτερη στελέχωση και λειτουργία των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, την άρση του αδιεξόδου για τη λειτουργία της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων κατοίκων της νότιας Ρόδου από την πρόσφατη πυρκαγιά

Συνάντηση εργασίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος το απόγευμα της 7.7.16 με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κ. Πουλάκη στα γραφεία του Υπουργείου στην Αθήνα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος έθεσε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και τις αρμοδιότητές του. Επισήμανε την ανάγκη καλύτερης στελέχωσης των Υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. των οποίων έχει την εποπτεία, και ζήτησε να δοθούν κίνητρα στους υπαλλήλους που υπηρετούν στις νησιωτικές περιοχές. Ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και την ανάγκη άμεσης λειτουργίας της και ζήτησε τη συμβολή του κ. Γενικού και πρότεινε τη συνεργασία του με την Α.Δ.Α. για την άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί. Η συμβολή της σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι μεγάλη και η απουσία των στελεχών της από το νησί της Ρόδου είναι εμφανής. Επίσης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγέντων από την πρόσφατη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη νότια Ρόδο. Τέλος κατέθεσε προτάσεις που αφορούν το νέο νομοσχέδιο που εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση από την Κυβέρνηση και αφορά την Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Πουλάκης, με διάθεση συνεργασίας, θα εξετάσει με προσοχή όλες τις προτάσεις και τα αιτήματα που κατατέθηκαν από τον κ. Χ. Κόκκινο.

Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή, δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Χ. Κόκκινο, που αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

--   The information in this message and/or attachments is intended solely for the attention and use of the intended recipient and may be confidential.  If you are not the intended recipient of this message, you are hereby notified that you have received it in error and that any use of it is prohibited.  In such a case, please delete this message and kindly notify the sender accordingly.    Les informations contenues dans ce message et/ou ses annexes sont réservées à l'attention et à l'utilisation de leur destinataire et peuvent être confidentielles.  Si vous n'êtes pas destinataire de ce message, vous êtes informé que vous l'avez reçu par erreur et que toute utilisation en est interdite.  Dans ce cas, vous êtes prié de le détruire et d'en informer l'émetteur.

Σχόλια