ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στην τελετή λήξης του επιτυχημένου 34ου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΑΛΥΣΙΑ 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 18/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελετή λήξης του επιτυχημένου 34ου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΑΛΥΣΙΑ 2016 και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στη Ρόδο ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

  • Στην τελετή λήξης του 34ου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΑΛΥΣΙΑ 2016 παρέστη ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Πραγματοποιήθηκε από τις 7 - 16.8.2016 με την υποστήριξη και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και χορηγούς επιχειρήσεις της Ρόδου, στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού και στο καθημερινά κατάμεστο αμφιθέατρο «Φερενίκη».

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τους πρωταγωνιστές των παραστάσεων, υψηλού επιπέδου πολιτιστικές δραστηριότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έφεραν τον τίτλο «Πολιτιστικές διαδρομές παράδοσης».

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή και τους συμμετέχοντες και επισήμανε την «ανάγκη στήριξης του πολιτιστικού θεσμού των «Ιαλυσίων», που συμπλήρωσε 34 χρόνια συνεπούς παρουσίας στο νησί της Ρόδου, αλλά και στη χώρα μας, που γεννήθηκαν ο πολιτισμός και τα γράμματα. Είναι απαραίτητο να στηριχθεί, να οργανωθεί ακόμα περισσότερο και να αναβαθμιστούν τα πολιτιστικά δρώμενα στην Ιαλυσό που προσελκύουν κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών και αποτελούν σημαντικό πολιτιστικό γεγονός κάθε καλοκαίρι.»

  • Κατά την παρουσία του στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Ιαλυσού ο κ. Χ. Κόκκινος -πριν την έναρξη των εκδηλώσεων- περιόδευσε και είχε συναντήσεις με πολίτες της περιοχής και συνάντηση εργασίας για αυτοδιοικητικά ζητήματα με την πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ιαλυσού κ. Ερμίνα Μπότσαρη.

  • Στα πλαίσια της ανταπόκρισής του σε προσκλήσεις που αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτήν την εποχή στο νησί μας, ο κ. Χ. Κόκκινος θα παραστεί απόψε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. («Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου») σε συνεργασία με το πολιτιστικό σωματείο «Ελληνικοί Λαϊκοί Χοροί» στο θερινό θέατρο ΡΟΔΟΝ.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια