ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ασφάλεια των νησιωτών μας και το αδιαπραγμάτευτο της εθνικής μας ανεξαρτησίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 5/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ασφάλεια των νησιωτών μας και το αδιαπραγμάτευτο της εθνικής μας ανεξαρτησίας αποτελούν σταθερή προτεραιότητα και διαχρονική αξία

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου για θέματα Παλλαϊκής Άμυνας - Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (Π.Α.Μ. - Π.Σ.Ε.Α.) στο Υπουργείο Εσωτερικών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στις 3.8.16 μετέβη στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και είχε συνάντηση εργασίας με στελέχη της Διεύθυνσης για θέματα Παλλαϊκής Άμυνας - Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (Π.Α.Μ. - Π.Σ.Ε.Α.).

Στη συνεργασία που αναπτύχθηκε υπήρξε αμοιβαία ενημέρωση για τις δράσεις των Π.Α.Μ. - Π.Σ.Ε.Α. σε κεντρικό αλλά και σε Δωδεκανησιακό επίπεδο και ο κ. Χ. Κόκκινος κατάθεσε προτάσεις που στόχο έχουν: την καλύτερη ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών που ασχολούνται με τις Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α., την εξακτίνωση των δράσεών της στα Δωδεκάνησα, αλλά και την απαιτούμενη ευελιξία τους, αποτελεσματικότητά τους και εναρμόνιση με τις νέες συνθήκες που καθημερινά εμφανίζονται.

Συζητήθηκε επίσης η συμμετοχή της Π.Ν.Αι. στις διάφορες ασκήσεις ετοιμότητας που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και η συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. άλλων υπουργείων (π.χ. Εθνικής Άμυνας).

  • Η παραπάνω συνάντηση του Χ. Κόκκινου εντάσσεται ως συνέχεια των δράσεων συνεργασίας που υπάρχει αλλά και των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποιήθηκαν με τις ηγεσία της Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προ διμήνου.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια