ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Προχωρά και ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των νησίδων στις εθνικές οδούς του νησιού της Ρόδου

{"url": "https://docs.google.com/open?id=1jqkVNCrtDkrLiOQFj894cD5a-lSM3K41Q-PK0nfwFIs", "doc_id": "1jqkVNCrtDkrLiOQFj894cD5a-lSM3K41Q-PK0nfwFIs", "email": "dodecanese.gov@gmail.com", "resource_id": "document:1jqkVNCrtDkrLiOQFj894cD5a-lSM3K41Q-PK0nfwFIs"}

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 17/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Προχωρά και ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των νησίδων στις εθνικές οδούς του νησιού της Ρόδου

Ο Χ. Κόκκινος με τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. στις εθνικές οδούς Ρόδου - Λίνδου και Τσαΐρι - αεροδρομίου «Διαγόρας»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Αγαπητό Παλλά, επόπτευσε τον καθαρισμό των νησίδων στις εθνικές οδούς Ρόδου - Λίνδου και Τσαΐρι - αεροδρομίου Ρόδου «Διαγόρας», που πραγματοποιούνται από τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. («ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΡΟΔΟΥ»).

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους παριστάμενους εργαζόμενους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν -για μια ακόμα φορά- την ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. που επί σειρά ετών προσφέρει υπηρεσίες για την προστασία του περιβάλλοντος και στις δράσεις για την αντιπυρική περίοδο και την αντιμετώπιση εκτάκτων ακραίων φυσικών φαινομένων.

Ο καθαρισμός των εθνικών οδών της Ρόδου ολοκληρώνεται και σειρά παίρνουν οι επαρχιακές οδοποιίες που αποτελούν χώρο ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η δράση καθαρισμού των εθνικών οδών ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, διότι στις αρχές Αυγούστου εγκρίθηκε και υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ν.Αι. και Δήμου Ρόδου και έδωσε τη δυνατότητα να λειτουργήσει η εταιρία.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι με αλλεπάλληλα έγγραφά του από τα τέλη Απριλίου 2016, ο κ. Χ. Κόκκινος είχε ζητήσει την ενεργοποίηση των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. για τον παραπάνω σκοπό. Τον Ιούνιο 2016 είχε καταθέσει εναλλακτική πρόταση για την προγραμματική σύμβαση της οποίας η διατύπωση αντιμετώπιζε πρόβλημα έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και την Επιτροπή του Άρθρου 7 του Ν. 2839/2000 με συνέπεια να μη λειτουργεί η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ..



--
Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια