ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Α.Ε.Ι.

{"url": "https://docs.google.com/open?id=18JUh-A-L7uDvF2XrodTi8w7Tv2z3i00GcO4ovh4OF24", "doc_id": "18JUh-A-L7uDvF2XrodTi8w7Tv2z3i00GcO4ovh4OF24", "email": "dodecanese.gov@gmail.com", "resource_id": "document:18JUh-A-L7uDvF2XrodTi8w7Tv2z3i00GcO4ovh4OF24"}

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 25/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Mε αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και ιδιαίτερα τα παιδιά της Δωδεκανήσου. Έδωσαν τη μάχη και την κέρδισαν. Συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση της γνώσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εύχομαι σε όλους και όλες να έχουν καλή τύχη και πάντα επιτυχίες. Σε μια κρίσιμη εποχή για τον τόπο, οι επιτυχίες της νεολαίας μας δίνουν δύναμη και χαράζουν δρόμους για το μέλλον. Ο αγώνας για την επιτυχία και τον εφοδιασμό γνώσεων είναι διαρκής, με πολλές προκλήσεις και ενδιαφέροντα. Ας συνεχίσουν έτσι: με συνέπεια, συνέχεια, οργάνωση και αποτέλεσμα. Ο 21ος αιώνας είναι αιώνας των μεγάλων αλλαγών και χαρακτηρίστηκε και ως αιώνας του ηλεκτρονικού διαφωτισμού. Ο αγώνας για μάθηση είναι επιτακτικός και αναγκαίος και απαραίτητος όσο ποτέ.

Πολλά μπράβο αξίζουν στους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν, στήριξαν αυτά τα παιδιά και τους μεταλαμπάδευσαν γνώσεις αλλά και στο οικογενεικό περιβάλλον που στάθηκε δίπλα τους και σήμερα καμαρώνει και μοιράζεται τη χαρά τους.

Επίσης, οφείλω να απευθυνθώ και σε αυτούς τους μαθητές και μαθήτριες που δεν πέτυχαν τους στόχους τους, υπανθυμίζοντάς τους ότι η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να μην κέρδισαν μια μάχη, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.

Χωρίς απογοητεύσεις και στεναχώριες, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Όλοι και όλες έχουν δυνατότητες. Πρέπει να πιστέψουν σε αυτές και να τις αξιοποιήσουν.

Τέλος, η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει την Παιδεία και τη σπουδάζουσα νεολαία. Η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον και απάντηση στην κρίση.»

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια