ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση οι κρατικές υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 31/8/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση οι κρατικές υπηρεσίες καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου

Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με το Διοικητή της Π.Υ. Ρόδου κ. Η. Τσαπούρα στα πυροφυλάκια και συνάντηση με το πλήρωμα του πυροσβετικού ελικοπτέρου στα Μαριτσά

Στα πλαίσια των ενεργειών και των προληπτικών δράσεων που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κ. Τσαπούρα Ηλία και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περιόδευσε σε πυροφυλάκια και δασικές περιοχές του νησιού της Ρόδου. Επίσης συναντήθηκε με το πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που εδρεύει στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών.

Στην περιοδεία του ο κ. Χ. Κόκκινος διαπίστωσε για μια ακόμα φορά την ετοιμότητα και την επαγρύπνηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής στην περιοχή μας, που σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και εθελοντικές οργανώσεις περιφρουρούν το δασικό πλούτο, τις περιουσίες και το ανθρώπινο δυναμικό της Ρόδου.

Στη συνάντησή του στο αεροδρόμιο Μαριτσών με το πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου -που θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου στη Ρόδο- συζήτησαν επιχειρησιακά θέματα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη διαχρονική τους προσφορά και επισήμανε την ανάγκη για διαρκή συνεργασία και ενέργειες που στόχο έχουν την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και των ακραίων φυσικών φαινομένων.

https://docs.google.com/document/d/135bRmyyCncxCH6yJ4mHVnTKzu_XA964blxWy7RpjKHo/edit#
-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια