Δ.Τ. 12.9.2016 για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016 - 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                              

      Ρόδος, 12/9/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016 - 2017

Σε σχολικές μονάδες των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λάρδου, Πυλώνας και Λίνδου της Ρόδου την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων ο κ. Χ. Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016 - 2017, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Μια ακόμα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη όνειρα, ελπίδες και στόχους. Μια νέα σχολική χρονιά, στην οποία καλούμαστε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε στην εκπαιδευτική διαδικασία να προσπαθήσουμε, να συνθέσουμε απόψεις, να συνεργαστούμε και να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Η νέα σχολική χρονιά 2016 - 2017 ξεκινά. Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού θα βρει στα προαύλια του σχολείου τη νεολαία μας έτοιμη να κερδίσει καινούριες μάχες στην προσπάθεια κατάκτησης της γνώσης.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες να έχουν υγεία, δύναμη, καλή πρόοδο και επιτυχία στους στόχους τους. Ιδιαίτερες ευχές στα παιδιά του νηπιαγωγείου και της α' Δημοτικού που ξεκινούν τα πρώτα βήματά τους στο σχολικό περιβάλλον.

Καλώ τους γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους, να συνεργάζονται μαζί τους, όπως και με τους εκπαιδευτικούς που δίνουν καθημερινά (κάτω από δύσκολες συνθήκες) τον καλύτερό τους εαυτό για να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις στη μαθητιώσα νεολαία μας.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!»

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σήμερα 12.9.2016 παρέστη στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λάρδου, Πυλώνας και Λίνδου στο νησί της Ρόδου, ανταλλάσσοντας απόψεις και μεταφέροντας τις ευχές του στους/στις μαθητές/τριες, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια