ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στην έκθεση ζωγραφικής «Ροδίτικες Συνθέσεις» του Αιμίλιου Γάσπαρη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Χαράλαμπος Κόκκινος

                                                                                             

      Ρόδος, 5/9/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην έκθεση ζωγραφικής «Ροδίτικες Συνθέσεις» του Αιμίλιου Γάσπαρη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και σε εκδηλώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου, αφιερωμένες στον πολιτισμό και στην παράδοση του νησιού

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ροδίτικες Συνθέσεις» του Αιμίλιου Γάσπαρη  παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Προξενείου της Ισπανίας, του Προξενείου της Γαλλίας, του Συλλόγου Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» και του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής», στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο και είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 31.8.2016 - 12.9.2016.

Ο ζωγράφος εμπνέεται από τις αρχαιότητες, τα μεσαιωνικά μνημεία αλλά και τα μεταγενέστερα της ιταλοκρατίας αλλά και αυτά της λαϊκής αρχιτεκτονικής. Έρχεται να αναδείξει για μια ακόμη φορά την Ιστορία και τον πολιτισμό της Ρόδου μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις, παρέστη στις 2.9.16 στην επιτυχημένη εκδήλωση του 1ου Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε στο Μανδράκι της Ρόδου υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και την αρωγή του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου.

  • Στις 3.9.16 παρέστη σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στην παράδοση και στον πρωτογενή τομέα του νησιού της Ρόδου στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πλατάνια, Άγιος Ισίδωρος και Φάνες.

https://docs.google.com/document/d/1SpfOF320vFY3glQfjSNN_Oq5s2SeBHUuKsMg_paJzwQ/edit#

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια