ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Kοντά στη μαθητιώσα νεολαία και σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Δαματριά, Καλυθιές και Φάνες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Χαράλαμπου Κόκκινου

                                                                                              

      Ρόδος, 15/9/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοντά στη μαθητιώσα νεολαία και σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Δαματριά, Καλυθιές και Φάνες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος το τριήμερο 12 - 13.9.2016 παρέστη σε σειρά εκδηλώσεων που αφορούν τη μαθητιώσα νεολαία της Δωδεκανήσου και συμμετείχε σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου.

Συγκεκριμένα:

α) Στις 12.9.2016 παρέστη στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δαματριάς, στο οποίο τιμήθηκαν οι αριστεύσαντες και οι εισαχθέντες σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. νέοι. Παρουσία του δημάρχου Ρόδου και στελεχών της Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου, ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους μαθητές για τις διακρίσεις τους και επισήμανε την ανάγκη για διαρκή συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Η εκπαιδευτική διαδικασία απαιτεί συνεννόηση και οργανωμένη προσπάθεια. Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τους νέους ανθρώπους και την εκπαίδευσή τους.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στην εκδήλωση παραδοσιακής φορεσιάς Έμπωνα που πραγματοποιήθηκε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

β) Στις 13.9.2016 στις Καλυθιές, στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ύψωση του Τιμίου Σταυρού και στις 14.9.2016 στις Φάνες, στη θεία λειτουργία και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον άγιο ιερομάρτυρα Νικήτα.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και παρουσία τοπικών αρχών.

  • Σήμερα ο κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για:

α') συμμετοχή του στο συνέδριο που διοργανώνει στις 15 - 16.9.2016 η Επιτροπή των Περιφερειών με θέμα «Ο ρόλος των τοπικών και περιφερειακών αρχών της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης: Κοινή μας πρόκληση - Συλλογική μας απάντηση» και

β') τις εκδηλώσεις στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης στις 17.9.2016.

-- Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη αν το ενημερωτικό αυτό μήνυμα προκαλεί ενόχληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε, παρακαλούμε απαντήστε απλά με ένδειξη «Διαγραφή». Ευχαριστούμε. Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων. This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorised copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.

Σχόλια